Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 19 lat i nieregularne cykle. Dziś jest już 40 dzień cyklu. 21 dnia miały miejsce pieszczoty z chłopakiem. Jedyne co, to przez przypadek dotknęłam okolic pochwy, wcześniej dotykając jego narządów. Od razu po tym przez kilka dni obserwowałam rzadki, żółto-biały śluz. 29 dnia cyklu zauważyłam taką przezroczysto-biało-żółtą, rozciągającą się wydzielinę. 32 i 32 dnia sluz wyglądał, jak płodny+ból jajników, skurczę w podbrzuszu. 35 dnia sluz znowu był mętny i rozciągliwy. W kolejnych dniach był typowo niepłodny+bóle jajników i skurcze. Myślałam, że okres pojawi się w weekend, a tu 40 dzień i biały sluz jak mleko. Czasem mam jeszcze zawroty głowy. Przez 3 tygodnie musiałam się duuużo uczyć i przeżyłam wielki stres. Mogę wykluczyć ciąże czy jednak nie?

Gość gość
Dodam, że od dłuzszego czasu mam wrażenie, że miesiączka jest już tuż tuż. A tu nic.. :(

Gość gość
no ciąża to może być, zrób po prostu test

Jezeli sie stresowalas to najprawdopodobniej to jest przyczyna tych wszystkich rzeczy. Tak naprawde wcale nie tak latwo zajsc w ciaze ;)

Gość gość
czy przy cyklach 28 dni mogę zrobić test ciążowy w 23 dniu cyklu? Czy będzie on wiarygodny?

Gość gość
nie wiem

Gość gość
w 23 dniu to mozesz zrobic bete, to moze wyjdzie, ale lepiej czekaj do tego 28 albo nawet 29 dnia. Jak jesteś w ciąży i chcesz tego, to bedziesz jeszcze miała całe 8 miesięcy na cieszenie się z tej wiadomości. A jak nie chcesz być w ciąży, a jesteś to i tak nic nie zrobisz teraz. A jak nie jesteś, to nie masz się czym stresować. Stres może tylko opóźnić miesiączke i bedziesz wariować jeszcze bardziej