zuzeczek19 0 Napisano Marzec 30, 2014 Moja historia rozpoczęła się w wakacje 2012 roku. Z góry przepraszam za dosłowność. Obecnie miesiączkuje od 6 lat. Regularnie od 3/4 lat.Jestem dziewica. Miałam normalne cykle. Potrafiłam ocenić ze śluzu kiedy będę miała okres, kiedy mam dni płodne. Zaczęło się od tego, że zaczęłam używać tamponów . Używałam ich ciągle nawet na noc (wiem głupia byłam).Ok. dwa cykle jak je stosowałam zauważyłam na majtkach dziwny śluz. Białe grudki. Umyłam ręce i włożyłam palec do pochwy. Po wyjęciu na moim palcu były dziwne białe wiórki jakby. Poszłam do ginekologa, byłam leczona na grzybice. Na nic. Poszłam do kolejnego lekarza byłam leczona tez na gronkowca złocistego...też na nic. Poszłam do kolejnego i znowu pełno leków i nic nie pomagają. Nie mogli zajrzeć "tam", poniewaz jestem dziewicą. Miałam robione USG przez o***t cytologie i w cytologi nic nie wyszło, żadnych bakterii. Nie wiem co robic czy to juz jest normalne czy nie. Mam chłopaka chciałabym rozpocząć współrzycie, ale nie wiem czy zaraże go tym czy nie. Cały czas mam ten dziwny śluz przez cały cykl i boli mnie tam troche jak wkładam np globulki albo palec czy co kolwiek. Dodam jeszcze że tego śluzu jest znacznie mniej ok.2 dni przed okresem. Zapomniałam dodać też, że mam problem z przedłużającymi sie plamieniami po miesiączce. Raz miałam tak, że okres trwał 13 dni...Pomóżcie ! ; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzeczek19 0 Napisano Marzec 30, 2014 proszę niech ktos mi odpisze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 nie wiem czy jakoś pomogę, ale zerknij sobie na zdjęcia śluzu przy różnych infekcjach: http://www.invag.pl/Infekcje_pochwy/Rodzaje_infekcji robiłaś zwykły wymaz z pochwy w kierunku bakterii i grzybów:to takie podstawowe badanie. Z tego co piszesz to leczona byłaś głównie na bakterie a może to nawracająca grzybica.Pomyśl może o diecie i probiotykach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 miałam...nie wyszly zadne grzyby tylko jak juz to gronkowiec zloscity ale lekarz powiedzial ze to ze skory jest bo nie mogli zrozbic mi dokladnego wymazu bo dziewica jestem. Miałam cytologie i tam wykazało mi brak bakteri i wgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 przepraszamza nick ale zapomnialam sie zalogowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 Może nerwica? Idź do lekaża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach