Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam wrozki pilne

Polecane posty

Gość gość

Mam zagmatwana sytuacjie, ktos chetny?

Gość gość
Paulina26.12.1988 Co w milosci ? Kiedy Znajde tego jedynego? Kim on bedzie lub Jak wyglada? Jakies szczegoly, czy faceci sie mna interesuja czy to ja przyciagam nie wlasciwych?

W ciągu tygodnia poznasz miłość swojego życia i będziesz najszczęśliwszą osobą na tej ziemi, wiele osób będzie ci zazdrościć takiej wspaniałej i rzadkiej miłości lecz będą cię wspierać. W dodatku widzę ogromny przypływ finansowy.

Gość gość
Powarznie mowisz? Czy robisz sobie zarty teraz? Jesli nie to pieknie dziekuje :)

Gość jam ci
Agata 26-09-1989 A co widzisz u mnie :-P Jak moje małżeństwo?

Gość inny gośćć
Wrozby to okultyzm !!!! !!!! !!!! To otwieranie sie na szatana i na jego szalone działania w naszym życiu !!! !!!! Poczytajcie w necie o ludziach, którzy chcieli z tego wyjść !!! !!! !!! Wróccie do Boga !!!! !!!! !!!! Tylko On może Wam dać to co Wam jest potrzebne !!!! A nie wchdźcie w układy z szatanem !!! !!! !!! !!! Ratujcie się póki jeszcze jest czas !!!!

Gość MoniczkaD
Ja polecam stronę z wróżbami online http://wizytauwrozki.pl/ bo mają kilka wróżek, łatwe zasady, różne formy kontaktu i to sprawdzone przez wielu a nie naciągacze. Ja korzystam i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) (dalej nie wiem jak to możliwe) wyczytała z kart historię moją i mojej najbliższej rodziny - wszystko zgadzało się co do joty!. Dzięki temu wierzę, że jej przepowiednie też się spełnią. Skoro tyle wiedziała o mnie samej, musi mieć prawdziwy dar.