Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze biuro rachunkowe Wrocław

Polecane posty

Gość gość
Od trzech lat współpracuję z http://pimag.pl/ i to jest współpraca naprwde na bardzo dobrym poziomie. Mają fajnych księgowych, sprawnie wyjaśniają nawet bardziej skomplikowane sprawy, tak więc polecam. Rozliczenia bardzo dobre, dokładne, w terminie

Gość NianiaFrania89
Dla mnie najlepsze biuro to Super Księgi z Łęczyckiej we Wrocławiu. Polecam w stu procentach http://superksiegi.pl

Gość Aneta

Osobiście chwalę sobie współpracę z biurem Meritum pani Jędrzejczak. Pani księgowa jest profesjonalna i rzetelna. Terminowo wywiązuje się ze swoich zadań. Dodatkowo jest też bardzo sympatyczna. Kiedy jest potrzeba zawsze mogę liczyć na poradę. Współpraca przebiega w miłej atmosferze i wiem, że mogę w pełni zaufać. Biuro znajduje się na Powstańców Śląskich.

Gość Maciek

Najlepsze biuro rachunkowe we Wrocławiu? - Meritum, bez dwóch zdań.  Przez lata prowadzenia własnej działalności, mam już spore doświadczenie z biurami rachunkowymi. Obecnie współpracuję właśnie z Meritum i mogę potwierdzić słowa poprzedniczki - rzetelność i profesjonalizm na pierwszym miejscu.

Gość Marta

BARDZO polecam Biuro Rachunkowe Selent&Słupina na Kościańskiej. Współpracuję z nimi już od dawna i bardzo sobie cenię ich niezastąpione, profesjonalne usługi.

Gość DorotaJarząb

Ja kilka biur wypróbowałem, w sumie współpracowałem z czterema i zdecydowanie najlepiej mi się układa współpraca z Panią Kasią Skowrońską z Super Księgi. Także jakbym miał wybierać i polecać to własnie to miejsce

Ja od prawie dwóch lat korzystam z usług biura rachunkowego www.biuro-wroclaw.pl. Wykonują dla mnie pełną księgowość firmy. Posiadają dobrą renomę i wieloletnie doświadczenie na rynku.

Gość gość

Znalezienie zaufanego i profesjonalnego biura rachunkowego, które zajmie się księgowością naszej firmy to podstawa. Jeżeli rozglądacie się za czymś na terenie Wrocławia to polecam wam skontaktować się z https://www.pimag.pl/ Tam pracują świetni specjaliści, na których można w pełni polegać.

We Wrocławiu biur rachunkowych na każdej ulicy prawie mozna szukać, jest tego sporo , wszystko zalezy czego sie potrzebuje i oczekuje. Ja patrzyłam na oferte, doświadczenie, ile lat na rynku i opinie klientow . Popytałam i poczytałam. Sprawdziłam tez oferty kilku biur, rozmawiałam co oferują, w rezultacie wybrałam biuro na Łęczyckiej KsięgowiWrocław. Przypasowała mi osoba z któą rozmawiałam, konkretna, doświadczona  i komunikatywna, przyjemna, miła w kontakcie, to też ważne. Cena wiadomo istotna, ale podejście da sie czasem wyczuć. w kazdym razie mnie się udało i faktycznie od poczatku współpracy aż do dziś a to już 2 lata - pełne zadowolenie z mojej strony z usług i żadnych wpadek ze strony biura, Ich moge polecić z pełnym przekonaniem

Pozytywnie oceniam współpracę z Wrocławskim biurem księgowi Wrocław z łęczyckiej, polecam .Bardzo dobre biuro rachunkowe