Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Czy ona daje mi sygnały?

Polecane posty

Mam taką koleżankę w pracy i wydaje mi się, że daje mi tzw sygnały niewerbalne. Zauważyłem, że kiedy nasze spojrzenia się spotykają, wtedy jej źrenice się nieco rozszerzają. Do tego parę razy, kiedy nasze spojrzenia się spotkały, uśmiechnęła się od ucha do ucha. Kiedyś zaoferowała mi pomoc, sama z siebie. Potem zniknęła na około roku i niedawno znowu się pojawiła. Innym razem, kiedy gadałem z Danielem, ona mówi do mnie: "Co tam krzyczysz? A do siebie". A ja wtedy gadałem z Danielem i nie patrałem się na nią. Odbieram to jako zaczepkę słowną, żebym zwrócił na nią uwagę. Co o tym myśleć?

Właśnie nie wiem, czy teoretycznie miałbym u niej szansę, czy nie. Jest młodsza ode mnie. Wygląda na 22 lata, a ja mam 29...

Gość gość
a co Daniel o tym mysli?

Daniel ma inaczej na imię. Specjalnie zmieniłem imię, aby nikt mnie nie zdemaskował. "Daniela" ta sprawa nie dotyczy i nic o tym nie myśli. Ale inny znajomy mnie zaskoczy, bo tak ze mną rozmawiał, jakby chciał mnie z nią skojarzyć. Się pytał, czemu jej nie zagadam. Zaczęłem się wykręcać, że nie mam czasu, że jest za młoda...

Gość gość
Co bierzesz? :P

Gość gość
Znajomy chciał ci załatwić chodzenie :D

Beruthiel - To nie są głupoty, tylko analityczne podejście do sprawy. Kiedy ja rozmawiam z kolegą, a na nią się nie patrzę, to to zdaje się być ewidentna próba zwrócenia na siebie uwagi...

Gość gość
przecież chcesz do niej zagadać :)

gość - Już z nią krótkotrwale rozmawiałem kilka razy, ale wtedy, ani się na Nią nie patrzyłem, ale nie dawałem jej do zrozumienia, że chcę z nią rozmawiać, bo gadałem z Danielem! K****, czy tak trudno to zrozumieć?!!!

Gość gość
a co to za Daniel?

Gość gość
Może się bała że to do niej albo o niej. Albo zwariowała

Gość gość
A Danielowi ona się też podoba?

Gość gość
Danielowi na pewno się podoba i dlatego tak przeszkadza. Niby pomaga, ale tak naprawdę przeszkadza. Jak niby mieliście porozmawiać, skoro Daniel tam był?

Gość gość
Ten *****cz Daniel Cię wyprzedzi jak tak sie bedziesz ociagal.