Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna zdradza mnie z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość

Mam dość nietypowy problem z dziewczyną. Ostatnio wyjechała na kilka dni do swojej przyjaciółki na mazury, ja nie mogłem z nią pojechać. Po powrocie jest nieco nieswoja, martwiłem się. Zauważyłem, że bardzo dużo wysyła wiadomości mail i bardzo się z tym kryje, a to dla niej raczej nie jest normą. Z ciekawości zajrzałem na jej pocztę, myślałem, że może kogoś tam poznała. Okazało się, że w tajemnicy wymienia maile ze swoją przyjaciółką. Z ich treści wynika, że nie tylko spały razem ale i sypiały... Jestem w szoku choć przyznam, że jest to ponętna wizja, od jakiegoś czasu podpuszczam ją, ale nie chce się wygadać, a ja nie mogę przyznać, że zajrzałem na jej maila bo wszystkie gromy zostaną skierowane na mnie. Ma ktoś podobne doświadczenia?

Gość gość
fajna sprawa:)

Gość gość
Czy ja wiem. Nie wydaje mi się by było to super fajne...

Gość gość
skoro bawia sie we dwie to moze i na trojkacik sie zgodza :D

Gość gość
a co dziewczyny na to?:)

Gość gość
Z koleżanką to nie zdrada.

Gość gość
no to chlopie masz problem

Gość gość
Rzeczywiście mam, a nie mam też co zrobić. Muszę udawać, że nic nie wiem, może podpuszczę ją i się wygada. Jestem w stanie się z tym pogodzić, to nawet podniecające jak o tym myślę. Jednak w pewnym stopniu mnie oszukała i nie wiem co planuje robić dalej...

he, kreci cie to.. ale nie o tym, ja tu widze jedynie powazna rozmowe.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem

musisz z nia pogadac w cztery oczy... tylko madrze to rozegraj, delikatnie, nie splosz bo caly misterny plan pojdzie w p***u

Gość gość
jesli jest bi ,to może coś wam wyjdzie,wam dwoje,nie troje :) ,ale to wymagac będzie dużo tolerancji ,ale jeśli jest less ,to wybierze ją,lepiej usiądź i pogadaj ,nie oceniaj,nie proponuj 3kącika ,słuchaj jej

Gość gość
A jak mam jej wytłumaczyć, że zajrzałem na maila? Wiem, że to jest słabe zagranie i sam bym się na nią wściekł...

kiedys mialem podobna dziewczyne. Nie kreca mnie pedaly i less itp. Na jej prosby by czasem kolezanke zaprosic, zwlekalem. Niestety niepowidly sie rozmowy i tak po czasie - dlugim - dzis stwierdzam iz zmarnowalem lata :( Niekoniecznie mozesz miec tak samo, ale warto pogadac, wyjasnic sobie wszystko... zawczasu. Dodam iz jej pomysly czasem przerazaly, a czasem krecilo mnie to, ale na dlusza mete mialem dosc.

Gość gość
Rozumiem...

Gość gość
Proste - jesli Ci to przeszkadza to jej o tym powiedz(nie ma znaczenia czy facet czy dziewczyna). Jesli Ci to odpowiada tylko warunkowo - to zazadaj lub zaproponuj w trojke. Mozesz powiedziec, ze wiesz o tym iz z nia sypia(jesli jestes pewien).

Gość gość
prowo jak nic ale fajne

Gość gość
Fuj

Gość mrokos
Możesz to rozegrać w ten sposób. Powiedz jej, że od ostatniego pobytu u koleżanki czujesz, że coś się zmieniło. Że wydaje Ci się, że ona coś ukrywa, bo zachowuje się inaczej,ma jakieś tajemnice, pisze po kryjomu i takie tam. Powiedz jej, ze obawiasz się, bo wygląda to tak jakby poznała jakiegoś innego faceta i czujesz się zagrożony (absolutnie nie mów, że czujesz zagrożenie ze strony koleżanki). Strzel focha, ponieważ czujesz że ona ukrywa coś przed Tobą i nie jest szczera... itp., itd. Jak podążysz w ten sposób kilka razy upewniając ją że czujesz obawy odnośnie innego samca, może coś się uda wyciągnąć.

Gość gość
@mrokos - ty cwany lisie.