Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komunia 2014

Polecane posty

Gość gość

mam komunie kuzynki w tym roku, nie chce dawać pieniedzy ani drogiego prezentu( typu tablet czy telelefon) co innego mozna kupić ? jest cos co teraz takie dzieczynki lubią jakas moda na lalki czy jakies bajki?? wiem ze kazde dziecko lubi co innego ale np za moich czasow wikszosc lubiala lalki barbie

Gość gość
raczej sugerowałbym kena i to takiego w naturalnym rozmiarze

Gość gość
bardzo smieszne , ale ja serio pytam. dawniej lalaka czy rower to bylo cos a teraz ?

Gość gość
zależy od dziewczyny. Może to być jeżeli nie drogi to może jakąś dobrą książkę,

Gość gość
ale np encyklopedie dla dzieci czy np jakąś kolecj***ajek ?

Gość gość
Mam 8-latkę i ona lalkami się już nie bawi. W zasadzie z zabawek to tylko klocki lego friends. A tak to głównie czyta... Chciałaby teraz dostać rolki

Gość gość
kochałbym sie z tobą na stole pośród ciast komunijnych i w świetle fleszy z aparatów podarowanych dziecięciu w formie prezentu komunijnego

Gość gość
może mp4 ,moja cieszyła się najbardziej z encyklopedii dla dzieci,dużo zdjęć fajnie napisana przyciąga uwagę dziecka chętnie ją przegląda czyta sobie na dobranoc.

Gość gość
rolki to fajny pomysł :)

Gość gość
Doskonały prezent rolki:D Zamierzam kupić mojej wnuczce na komunię złote delikatne kolczyki.Czy macie rozeznanie ile kosztują?

Ja jednej kuzynce kupowałam sztalugi malarskie, podobrazia, farby, bloki do akwareli, pastele i takie różne akcesoria do rysowania, a drugiej wszystkie części Harrego Pottera i Opowieści z Narnii :) a w tym roku siostrzenicy męża kupujemy rolki :) prezent trzeba dopasować do zainteresowań dziecka

Gość Było miło
Do KingaStefanka Fanka. Bardzo dziękuję za informacje o kolczykach.Zamierzam pójść do Apart tak się reklamują.Jeżeli będzie bardzo drogo wówczas kupie zwyczajnie u zwykłego jubilera.Pozdrawiam.