Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra jest piekna ale glupia a i tak ma mnostwo adoratorow

Polecane posty

Gość gość

Widze jak faceci na nia reaguja. Ona jest do tego przyzwyczajona i nawet nie zauwaza takich drobnych gestow. Ma dlugie, geste loki do polowy plecow w swoim naturalnym zlotym blondzie. Jest sredniego wzrostu z idealnymi proporcjami. Ma piekna porcelanowa skore i do tego takie delikatne regilarne rysy z duzymi oczami i ciemna oprawa. Jesli chodzi o wyglad zewnetrzny jest odealna ale bardzo bardzo glupia. Niczego nie rozumie, smieje sie, zartuje, jest nieodpowiedzialna, wszedzoe soe spoznia. Nigdy sobie nie radzila dobrze w szkole, studiuje iberystyke. A faceci i tak na nia leca. Zamozni, przystojni, studiujacy na wymagajacych lierunlach zabiegaja,o jej wzgledy. Jak to jest, ze oni wola idiotke ale,ladna niz na odwrot.

Gość gość
Piękny wygląd, to dobra geny.

Gość gość
bo liczy sie wyglad w dzsiejszych czasach

Gość gość
To prawda wyglad jest wazniejszy od charakteru czy inteligencji .

Gość gość
a ja ci napiszę tak. moja mała siostra jest przeeeeurocza. Tak jak twoja idealna figura, blond włoski, niebieskie oczka i śliczna buzia. Nie ma w niej NICZEGO brzydkiego do tego jest mądra, dobra, pracowita i wrażliwa. Ja jestem do niej bardzo podobna twarz mam ładną, cerę, figurę tylko oczy jak u huskey takie zimne i dziwne niebiesko-białe z granatową oprawą i czarne włosy... Wyglądam jak samara z the ring jak jeszcze żyła :P Do tego jestem leniwa, nieuprzejma, wredna, dziwna i bezduszna. I wiesz co? Nie zamieniłabym się z nią. Szczęście siostry jest ważniejsze niż własne. Ciesz się że masz taką ładną i przede wszystkim zdrową siostrę. Chyba nie chciałabyś aby ona cierpiała zamiast ciebie? Ciesz się że jest zdrowa i zadowolona. Narzekać byś mogła jakby się urodziła chora albo kaleka wtedy to rzeczywiście nieszczęście. Doceń to co masz.

Gość gość
To smutne. Bo ona jest owszem mila i sympatyczna ale jedyme co sie dla niej loczy to wygodne zycie i zabawa. Wszystko jej latwo przychodzi, ma wianuszek zapatrzonych w nia facetow wsrod ktorych moze przeboerac. Akurat trzeba jej przyznac ze nie jeat z tych ktore kogokolwiek ponizaja ale dla niej to norma, ze faceci sie przed nia plaszcza. Ona sama jest niezaradna, nieodpowiedzoalna i niesystematyczna a i tak ma adoratorow wsrod (naprawde przystojnych, istawionych) studentow prawa czy medycyny. Nie mowie ze to jakis wyznacznik wartosci czlowieka, wrecz przeciwnie. Chodzi mi tylko o fenomen, ze inteligentnemu facetowi wystatczy idiotka

Gość gość
ale zazdrośc od ciebie bije ...

Gość gość
A może chcą ją tylko zaliczyć? Taka ładna podniecająca lalka, miła dla oka. A to, że głupia to nawet lepiej, bo uwierzy w każdą bzdurę, zarówno przed zaciągnięciem do łóżka, jak i po wyrzuceniu jej z łóżka. No i dochodzi do tego rywalizacja z kolegami. Tak jak dziewczynki chwalą się ładnymi lalkami, tak faceci robią to samo, tylko role lalki spełnia kobieta.

Zazdrościsz jej nie inteligentnych , a ustawionych adoratorów , mówisz o studentach prawa, medycyny zapewne z bogatych domów gdzie już na starcie są ustawieni , nie martwią się o przyszłość i mogą sobie pozwolić na niezbyt mądrą i pracowitą , aczkolwiek ładną partnerkę

Gość gość
A chca sie z nią zenic czy tylko zabawić ?

Gość gość
coż takie życie...mało kto dostał w naturze idealne geny i chyba trzeba sie z tym pogodzić choć poniekąd rozumiem Ciebie i nie dziwie sie,że troche zazdrościsz siostrze i dziwi Cie podejscie ludzi bo sam fakt tego,że pewnie jestes od poczatku z nia porownywana pod wzgledem przede wszystkim fizycznym i za kazdym razem wypadasz na jej tle znacznie gorzej...to z pewnoscia nieprzyjemne uczucie...a jeszcze jakbys miała faceta i on by skrycie marzył o Twojej siostrze to troche nie halo....mimo wszystko głowa do góry

Gość gość
Raczej zabawić

Gość gość
a ja dalej nie ogarniam jak można być zazdrosnym o siostrę???!!! 100000 razy bym wolała być od niej gorsza bo bardziej niż na moim zależy mi na jej szczęściu... przemyśl swoją postawę autorko bo za 80 lat obie będziecie brzydkie i wtedy tylko siostra ci pozostanie.

Gość gość
Ja Ciebie rozumiem , ludzie traktruja lepiej atrakcyjne osoby bez wzgledu na charakter mało kto dostrzeze jej wady a nie mowiac juz o facetach . Najlepiej by byłoby nie miec takiej sistry , statraj sie ograniczac z nia konktakty skoro tak zle na Ciebie wpływa .

Gość gość
już jej tak nie krytykujcie ludzie, myślę ze wiekszosc tu gdyby była w podobnej sytuacji to by wcale taka cwana nie była...ciekawe czy jedna z druga chciałaby byc wiecznie tą gorszą?! nawet w oczach męża/chłopaka?! i bez gadanie,że jak facet kocha to na zabój i tej ładniejszej by nie chciał ja miałam w dziecinstwie podobnie,tzn u mnie dotyczyło to ogółu - byłam porownywana do swoich kuzynek i zawsze na tle jednej czy drugiej wypadałam najgorzej, pod wzgledem talentu, wygladu itd. stad domyslam sie jak autorka sie czuje...bo we mnie gdzies wciaz to głeboko siedzi choc juz jestem dorosłą kobietą i w tym momencie wygladam lepiej od nich i wiecej osiągnełam - az cała rodzina sie dziwi ,że az tak sie zmieniłam itd

Gość gość
a może wcale nie jest glupia tylko inna.. z reszta inteligencja jest przereklamowana wiec wyciagnij stad wnioski. I jeszcze jedno - a jaki ty kierunek studiujesz?????????? bo moim zdaniem iberystyka to nie sa beznadziejne studia.

Gość gość
No własnie zabawić .Ciekawe czy do oltarza tylu bedzie chetnych .

Gość gość
Ja całe zycie jestem porównywana do ładniejszych dziewczyn , ha jestem gruba i brzydka rozumiem autorke chodziaz pewnie brzydka nie jest

Gość gość
Iberystyka to są beznadziejne studia? Powodzenia, postudiuj trochę i pogadamy. Zazdrość od ciebie bija na kilometr, bo siostra jest śliczna, wesoła, pogodna i ma powodzenie. A ty pewnie jesteś pasztetem, studiujesz informatykę albo budownictwo i nawet tam nikt cię nie chce puknąć.

Gość gość
ale ja też jestem tą gorszą... może nie pod względem urody ale charakteru. I ja naprawdę odstaję od normy. Ale nie zazdroszczę siostrze, bardzo się cieszę że mam takiego anioła jak ona przy sobie.

Gość gość
oj ludzie ludzie , dziewczyna ma racje rozumiem ja , przeciez na studia dzis nawert glaby sie dostaja zreszta jak jest sliczna to nie musiała sie za bardzo starac w szkole bo z racji urody ja przepuszczali . I dawali jej pewnie lepsze oceny niz mniej ładniejszym uczniom którzy sie tak samo starali .

Gość gość
no budownictwo a iberystyka to roznica iberystyka to nic przy budownictwie budownictwo to prestiz wiec nie porownujcie

Gość gość
Po prostu leska jest zazdrosna, bo siostra ma lepiej. Co jest żałosne w p**du. I wcale się nie dziwię, że nie ma brania, skoro ma tak zawistny charakterek, że potrafi się zżymać na własną, rodzona siostrę, za to, że jej w życiu lepiej.

Gość gość
No to najedz się tym prestiżem. Pław się w nim. I nie narzekaj, że siostra ma powodzenie. Btw. jak dla mnie ani jedne ani drugie studia nie są prestiżowe. Prestiż to daje tytuł naukowy, a nie magisterka z jakiegoś kierunku.

Gość gość
Popieram. O każdego można być zazdrosnym ale o siostrę? Kobieto ciesz się że masz taką "udaną" siostrzyczkę a nie... wolałabyś aby to ona miała gorzej?

Gość gość
Nawet jakby miała super charakter ale jak nie wyglada jak ideał to ma marne szanse przy takiej siostrze . Siostra moze miec wredny charakter ale co z tego ? Wazne ze moze oko umilic .

Gość gość
zazdrość jest beznadziejna a iberystyka to super studia. Zreszta każde studia są super - trzeba po prostu lubić to co się robi.

Gość Cyganeczka1
Co z tego ze super ? I tak pewnie zdala bo jest sliczna i miała lepiej w szkole nauczyciele ja lepiej traktowali.

Gość gość
Ja cię rozumiem. Piszą, że jesteś zazdrosna. Pewnie tak, ale każdy z nas ma w sobie zazdrość tylko nie każdy zazdrości tego samego. Nie zauważyłam w twoim wpisie jakiegoś jadu czy tego, że źle życzysz siostrze, zauważasz fakt i jesteś zazdrosna...ludzkie. Na świecie są ładni ludzie, piękni i tacy którym wszystko dosłownie z nieba spada bo trzepną rzęsami. Jak potrafią to wykorzystać to mają raj na ziemi. Nie jest łatwo na to patrzeć, tym bardziej ze to bliska osoba i nie możesz się odciąć.

Gość gość
co za bzdura!! na egzaminach nikt nie ocenia wyglądu. Dziewczyno weź na luz. Przestań patrzeć na swoją siostrę. Olej to. zajmij się sobą.