Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Propozycja dla żony.

Polecane posty

Gość gość

Zaproponowałem żonie obciąganko na dwa k***sy, obróciła to w żart i nie uzyskałem odpowiedzi. A ile z was by sie zgodziło na taki układ?

Gość gość
A kim ma być ten drugi?

Gość gość
kolega, znajomy czyba nie problem znaleśc chetnego na taką zabawę.

Gość gość
jak bym sobie sama wybrala tego drugiego to nie bylo by problemu

Gość gość
Dałbym jej wolna reke:-)

Gość gość
I chciałbyś widzieć jak komuś innemu ciągnie?

Gość gość
Pewnie.

Gość gość
Juz ją widzę jak swoimi namietnymi ustami pieści na przemian oba k***sy które po chwili zalewają jej usta gorącą spermą.

Gość gość
Ja jestem chetny podaj namiary

Gość gość
skad jestes?

Gość gość
Polnocna Polska a Ty?

Gość gość
wroc, ale nie szukam tu nikogo

Gość gość
A Kim jestes?

Gość gość
ja bym sie zgodzila, ale nie z zadnym kolega ani znajomym.

Gość mezulek
tez chce zaproponowac zonce dwa k******ski na raz.....ale nie wiem jak ja podejsc?...jak to zaproponowac delikatnie zeby sie nie wkurzyla?...moglaby sobie wybrac kogo by chciala...:P

Gość gość
mezulek na pewno kogo by chciala?a gdyby ona w tej dwojce ciebie nie wymienila?;-)

Gość mezulek
....spelnilbym zonki fantazje....i pozwolil jej rozkoszowac sie dwoma innymi k***skami:P....najwazniejsz zeby zonka byla mega zadowolona i podniecona:P

Gość gość
ja moje mazenie juz pare razy realizowalam ale bez meza i jego znajomych tylko dyskretnie ja sobie sama dopasowalam,za kazdym razem nowe doznania i jest super a moze i wiecej

Gość gość
Mój mąż mi też takie coś zaproponował i się zgodziłam, ale wbrew pozorom nie wszyscy panowie godzą się na to żeby pukać kobitkę na oczach męża. Na pukanie są chętni ale nie przy mężu.

Gość gość
Zdrada beż męża czy odwrotnie to obłuda.fałsz i zakłamanie w związku!!!Wystarczy dogadać się co do trójkąta czy czworokata by nie było zdrady!!!

Gość gość
Same kórfy i alfonsi:P

Gość gość
a proby z mezem i wibratorkiem?

Gość gość
Lubię ginekologiczną pozycję.

Gość gość
dziś dałem swojej żonce propozycję.najwpierw lizanie jej cipki,cycuszków potem ona zabawi się wibratorem na moich oczach a mam taki mużyński rozmiar a potem ją swym k*****m zaspokoję,zgodziła się.

Witamy wszystkie Panie. Jesteśmy parą o dużej różnicy wieku z Warszawy, która szuka czegoś nowego - chcielibyśmy spróbować trójkąta z jakąś w miarę atrakcyjną, spragnioną kobietą. Może chciałabyś tylko popatrzeć jak mój ukochany mnie grzmoci, a może zechcesz się do nas przyłączyć. Możliwy także każdy inny scenariusz jaki zaproponujesz - będziemy wykonywali Twoje polecenia. Proszę pisać na maila allainowarobbowagrilletowa@op.pl

Gość gość
Jest to przeżycie dla oboja małżonków.Mąż widzi jak w jego gniazdko wchodzi obcy członek podnieta sięgająca Zenitu.U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma.Czytałam ze obecność podczas badania u ginekologa oswaja męża z penetracją pochwy przez obcego faceta bo takim jest ginekolog!!!

Gość gość
Chciał bym poznać taką parę. Mam dość spore urządzenie i wiecznie gotowe :)