Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z nią tylko by...

Polecane posty

Gość gość

poznać jej przyjaciółkę, tylko tak mogę się do niej zbliżyć.

Gość gość
To jesteś nieudacznik :D

Gość gość
chamsko ...

Gość gość
dlaczego nieudacznik? Jej przyjaciółka jest bardzo skryta, nieśmiała i też zasługuje na dobrego faceta. Nie było innej drogi by ją poznać.

Gość gość
Napewno była dla takiego amanta *******cza :D

Gość gość
nie było żadnej możliwości poznania jej, nie znasz tej dziewczyny. Jest zamknięta w sobie, nikogo do siebie nie dopuszcza, nawet innych koleżanek, oprócz mojej dziewczyny. Ale podoba mi się i postanowiłem o nią zawalczyć.

Gość gość
Naprawdę chcesz takiego kogoś? Wygląda to tak, że ta skryta ma ze sobą problemy....

Gość gość
tak, chcę, inaczej nie wchodziłbym w związek z obecną. Poza tym to tylko cechy charakteru, które można poprawić. Natomiast wyglądu zmienić nie można, a ona jest piękna.

Gość gość
troche mozna zmienic ale nie wszystko

Gość gość
Chłopcze tak się składa, że jest na odwrót.

Gość gość
Jesli one sie przyjaźnią, to ona nie bedzie sie spotykała z byłym przyjaciółki, do tego byłym, który ja z premedytacja wykorzystał.

Gość gość
właśnie mylisz się. Widząc mnie z obecną i jaki jestem dla niej dobry, wyrobi sobie o mnie dobre zdanie i się ze mną oswoi.

Gość gość
Jeśli jest głupia to tak, i nie skojarzy, że zostawisz ją dla jej innej koleżanki.

Gość gość
nie zostawię obecnej, zrobię tak, że to ona mnie zostawi. Moja obecna to lafirynda, zwykła szmata. Jest jej przyjaciółką tylko dlatego, bo ich rodziny to bliscy znajomi, mieszkają na tym samym prywatnym osiedlu. Udam, że mnie rani swoim rozwiązłym zachowaniem w stosunku do innych chłopaków. Wtedy, dziewczyna, która mi się podoba dostrzeże moją wrażliwość.

Gość gość
tyle nerwów poświęciłem, żeby być z obecną, nie cofnę się przed niczym. Wiem, że kiedy przekonam do siebie tę dziewczynę, będziemy oboje szczęśliwi. Jesteśmy sobie przeznaczeni.

Gość gość
hahaha i bądź tu z kims:p Udam, że mnie rani swoim rozwiązłym zachowaniem w stosunku do innych chłopaków. Wtedy, dziewczyna, która mi się podoba dostrzeże moją wrażliwość. i pewnie pomyśli ze masz dobry gust:D

Gość gość
mam dobry gust, nie wiem o co ci chodzi :D Kiedy ujrzy, jak moja obecna mnie rani i zobaczy jak się z tym miotam, wtedy doceni moje zaangażowanie i to że dla obecnej stałem się ofiarą. Mam nadziej, że ze chce mnie pocieszyć :P