Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAII

Mój kolega się żeni

Polecane posty

Gość JAII

jak go pocieszyć? Biedak się wpakował, tak mi go szkoda. Co mogę mu napisać aby poczuł się lepie?

Gość gość
w razie czego za jedyne 600 zł może mieć swoją wolność z powrotem

Gość JAII
kurcze no ale , baba mu będzie w domu cały czas siedzieć:-/ i doopę zaracac:-/ Zal mi go bardzo;(

Gość trafil Kossak na Kame
faktycznie biedak ale pewnie jak sie skonczy okres gwarancji to wymieni w sklepie na nowszy model wiec go tak przesadnie nie zaluj 🖐️

Gość JAII
No niby tragedii nie ma, ale jednak żal chłopaka:-/ zrozumiałabym gdyby dzieciak był w drodze czy coś, ale tak, bez potrzeby:-/

Gość gość
Smieszni jestescie.ja mam 32 lata i juz 5 lat mam zone.nie zaluje.mam wszystko .seks kiedy chce,obiady pyszne zresztą ,posprzatane .mam zadbaba i kochana zone.nawet nie zamierzam jej wymieniać na lepszy model bo bym tego zalowal.a wy to pewnie jakąś patologia jesteście heh.dodam ze synek ma 3 latka .nie ozeniles się dla dziecka tylko z milosci.ale do tego trzeba dorosnąć.życzę w tego .

Gość gość
no jasne, ze zona przydaje sie do gotowania i sprzatania. ale predzej czy pozniej i tak ci sie znudzi, 5 lat wiernosci to i tak juz duzo, wez sie zabaw. zawsze jakas mlodsza chetna sie znajdzie. szkoda zycia na jedna babe