Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeceny w TESCO

Polecane posty

Gość gość

Hej, jakie produkty udało wam się kupić w tesco w przecenach? Korzystacie z tych okazji? Chodzi mi konkretnie o rzeczy przecenione na żółtych metkach. Ja np. dziś kupiłam serek wiejski za 0,89zł przeceniony z 1,99zł, mozzarella za 1,53 zamiast 3,99zł.

Gość gość
Polcecam drob na wyodrebionym stoisku miesnym.Kolor iscie wiosenny ZIELONY:):):)

Gość gość
ja kupiłam Kucyki pony 79zł przecenione na 29zł Klocki 49zł, przecenione na 29zł Basen dmuchany 79zł przeceniony na 39zł Plecak szkolny 79 przeceniony na 14.99zł Biurko 49zł przecenione na 14,99zł Biurko 129zł , przecenione na 39zł Spodenk dla dziecka 12,99 przecenione na 2,50zł (tenisówki też były) Stoliczek 49zł przceniony na 29zł Rowerek stacjonarny 159 przeceniony na 99zł Krzesło obrotowe 199zł, przecenione na 99zł I pełno zabawek, przecenionych poniżej 30zł, przeróżne noże, sprzęty AGD i inne pierdołku potrzebne do domu.

Gość gość
książeczki i naklejki dla dzieci - za 1llub 2 zł

Gość
eee tam dla mie najlepszym zakupem byly patelnie za naklejki

Gość gość
przeciez te patelnie są beznadziejne

Gość gość
kiedyś kupiłam pościel za 16 zł ale nie wiem czy to była przecena czy pomyłka ,pościel duża ,bawełniana ,kolorowa .Kupiłam 2 zmiany . kosz pleciony na pranie za 12 zł wczesniej kosztował 99zł żarcia nie liczę bo kupuje to co potrzebuje nawet jak jest na promocji a nie potrzebuje to nie biorę I na pewno jakieś ciuchy dla dzieci ,jeasy bluzy ,bielizna .no i ostatnio zabawkę ekspres do kawy na baterię a 6,29 zł

Gość gość
a bony clubcard?