Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zygmunt Zawiślak

Czy faceci obciągają KUTASY lepiej od kobiet?

Polecane posty

Gość Zygmunt Zawiślak

Są tutaj jacyś obciągacze z Warszawy?

Gość Duch Cafffe
No i już mi znowu stoi... ja piertolę :classic_cool:

Gość polna margaretka
nie sprawdzalam 🖐️

Nie praktykowalem, ale wydaje mi sie ze jest to możliwe. Sami doskonale wiedza co im sprawia najwiecej przyjemności podczas loda wiec sami tak robią innym.

brzydzę się obciąganiem ale gdyby była z******ta domina to i musial bym to zrobić

Gość gość
mój sąsiad obciąga lepiej od mojej dziewczyny i jeszcze daje mi za to 100zł potem ja daje jej 20zł i ona obciąga ,tak ma dwa o*******ęcia i 80zł

Gość gość
Można połączyć przyjemne z pożytecznym i znaleźć sobie shemale. Wygląda jak kobieta i ma jeszcze fiuta do obciągania.

Gość gość leszek53
Faceci obciagaja lepiej jestem żonaty i żona mi nigdy tak nie o******ela jak facey

Gość gość
Mieszkam w uzdrowiskowej miejscowości zach pom dość często bywam w parku zdrojowym i spotykam gości w roznym wieku co interesują się moja osoba idziemy gdzies w ustronne miejsce i robie im co tylko chcą chwala mnie mowia ze jestem super niejedna d***** nierobi tak dobrze jak ja najstarszy jakiemu robilem loda miał 82 lata namemlalem się w gbuuzi pol godziny a jemu ani drgnol flak i jeszcze mnie opiepszyl ze niepotrafie mu laski postawić po paru moich zabiegach zanm co nieco jka zrobić komus co niemoze zroobil się mu lekko twardy i cos mu tam poleciało zawsze final jest w mojej buzi szkoad marnoowc jak mi niejeden mowi lykaj synek to same witaminki Paweł

Gość gość
Spytaj naczelnego pedala w Polsce - pana prezydenta Biedronia. On ma duze doswiadczenie w tym, to ci odpowie. Napisz list do kancelarii.

Gość gość
kiedyś zgodziłem się po długiej namowie aby do seksu z moją dziewczyną dołączył się jej brat gej - i miałem porównanie ale ona obciągała lepiej niż on. Ale pewnie to zależy nie tylko od płci ale osoby. Teraz już nie porównam bo nie robię tego z facetami, zresztą chyba nawet nie jestem bi tylko zrobiliśmy to po większej ilości alkoholu i wyłącznie dla zabawy.