Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uporczywe łaskotanie w gardle po grypie

Polecane posty

Gość gość

witajcie, miesiac temu przeziebilam sie, normalnie - katar, kaszel, ktory jednak sie utrzymywal, wkrotce potem zachorowalam na grype, kaszel jest dalej. dostalam leki przeciwwirusowe, jednak kaszel jak byl tak jest:/ lekarka twierdzi, ze taki kaszel moze sie utrzymywac dlugo, ale bez przesady. jestem nauczycielka i to jest mordega, ciagle czuje laskotanie w gardle, ktore prowokujje mnie do kaszlu. tylko wieczorem moge sie uspokoic i zasnac, ale rano problem powraca, jest to meczace;/! czy znacie na to jakas rade???

Gość gość
uppppp

Gość gość
Musisz nawilżać błony śluzowe. Z domowych sposobów dobry jest kisiel i siemię lniane. Tzn. zalane gorącą wodą i ten śluz się je. Oprócz tego w aptekach są preparaty nawilżające ale musisz zapytać, bo konkretnych nazw nie znam. Też czasami miewam ten problem po przeziębieniu i wiem jakie to denerwujące i krępujące, więc współczuję :(

Gość gość
dzieki, wlasnie wypilam szklane siemienia lnianego, doraznie pomaga mi mentos ten b. mietowy:/ ale nic na dluzsza mete, ciagle czuje to okropne laskotanie w przelyku czy gardle sama nie wiem:/