Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanki to upadłe kobiety. Nawet prostytutki są bardziej wartościowe.

Polecane posty

Gość gość

bo chociaz jakos sie cenią, nie dają za darmo a kochanka? To kobieta upadła moralnie, uczestniczy w rozbijaniu malzenstwa, daje za darmo, taki wor na sperme. Ja nie znam przypadku, by jakis facet rzucil dziewczyne lub zone dla kochanki. Zawsze wracal.

Gość polna margaretka
co cie nie zabije to cie wzmocni 🖐️

Gość gość
margaretka? Chyba markietanka :D

Gość gość
ani jedna ani druga nie zasluguja na zaden szacunek wartosciowe nie sa i nie byly sa obrzydliwe podle

Gość gość
Misio jest naprawde biedny, bo juz... eunuch :) a ja mam sprawę za uszkodzenie ciała skutkującę utrata płodności, ale nie żałuję:)

Oj biedny biedny ten misio... Przeciez sie wcale za d****i nie rozgladal! A tu przyszla ta be kochanka, niemoralna, niedobra i misia zg****ila. Bo misiu przeciez nie chcial :( misiu ma maly rozumek miedzy nogami, to nie misia wina przeciez

Gość gość
Edyta ..nie cierpię bab o tym imieniu. Fałszywe, obłudne, puszczalskie.

Gość gość
Edyta... paskudne imię:o zdrobniale edzia sie na taka mowi?

Gość gość
edzia ma między nogami śledzia :D

Gość gość
edzia marszy co wieczór fredzia :D

Gość gość
31.03.14 ograniczony wsiurze, w d***e byłaś i g***o widziałaś. To c ty możesz wiedzieć o czymkolwiek.

Gość gość
Mąż nie ma kochanki. Ale miałam nieprzyjemnośc poznania takich Edzi. Jedna dawała d**y na lewo i prawo, a potem nie wiedziała, kogo pociągnąć do odpowiedzialności za ojcostwo. :-D taka kicia ten ją miau i tamten miau :-D

taka jedna? myslalam, ze znasz wszytskie... oczywiscie misio cie nie zdradza, misio kocha ciebie i twoje tluste dupsko :)

pewnie zastanawiasz sie skad wiem, ze masz tlusty tylek? taka jedna pisala tu pod pseudonimem " gość" i miala :D

Gość gość
Tak misio kocha moje dupsko, co noc ma zabawę. A ty pewnie nikogo nie masz żeby ci koścista d**e ogrzać zechciał, więc wylewasz swój jad tutaj zimna suczko

Gość gość
Nie szlaj głupia qrwo o wiejskim imieniu, którego sama się wstydzisz, dlatego na kafe nazwałaś się Edyta - to piękne imię w porównaniu do twojego, co jak się słyszy to się rzygać chce. Znów cię olał facet, co ma żonę Edytę?:D:D:D

Gość gość
Znów cię olał facet, co ma żonę Edytę?smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x nawet kijem by nie tknął takiej wywłoki :D:D:D:D:D

Gość gość
Zimna sucz, już czytałam kiedyś jej "mądrości". Siedzi na kartę rowerową z kolesiem za granicą, d**y daje, ale na szczęście rozmnażać się nie chce. W sumie ma rację, złe geny trzeba eliminować z obiegu.

Gość gość
żony zacznijcie zakładac watki o waszych zdradzaczach mężach, bo te watki o kochankach sa juz nudne

Gość gość
Ja mam na imię Edyta Moi rodzice którzy się kochają i sa juz 35 lat po ślubie dali mi tak na imię Dodam ze wychowali 6 dzieci w tym mnie- Edytę Mam meza i 2 dzieci Mój mąż byl moim pierwszym mężczyzna Więc proszę nie obrazac kobiet o tym imieniu! !!

Gość gość
spadaj szumowino na szczaw liście pompować i nie usuwaj postów o sobie :D

Gość gość
zdradzane żony pokazują "klase" nie ma co :D nie dziwie sie ze faceci zdradzaja takie kobiety

Gość gość
spadaj szumowino na szczaw liście pompować i nie usuwaj postów o sobie smiech.gif x to było do gościa z godz. 16.10

ja wylewam swoj jad? co ja takiego napisalam? zal ci tluste dupsko sciska i sama sie rzucasz :) smieszy mnie twoj poziom :)

Gość gość
zdradzane żony pokazują "klase" nie ma co smiech.gif nie dziwie sie ze faceci zdradzaja takie kobiety **** Dobrze, że ty masz qrwo klasę jedną skończoną :D

Gość gość
Edyty sa inteligente ladne i maja powodzenie u mezczyzn. Mnie tam sie podobaja te co znam a imie ladne nie oklepane.