Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra się do mnie nie odzywa bo mi zazdrości he he

Polecane posty

Gość gość

śmieszna idiotka jest zazdrosna o to że ona jest wykształcona, zna 2 języki perfekcyjnie, pracuje w najlepszej firmie w dużym mieście i wynajmuje 2 pokojowe mieszkanie na spółe z kolegą i nawet auta nie ma a ja jestem po zawodówce, mam komfortowy apartament, niedawno sobie kupiłam nowe auto i szok.....obraziła sie na mnie i nie odzywa żałosna idiotka :D

Gość gość
Być może to rodzinne he he

Gość gość
Co rodzinne? Przecież c***isze że ona biedna jest a ja bogata

Gość gość
a lekcje już odrobiłaś gimbuziaro ?

Gość RAMA Danny
jestes pewna ze to wylacznie zazdrosc?

Gość gość
w dodatku nie znam języka obcego :D ona nie może zdzierżyć :D zawsze szczyciła się wykształceniem, że jest taka światowa, wmawiała rodzicom , utrzymywali ją do 27 roku zycia bo takie bóstwo musiało spać i uczyć się a ja pracowałam a teraz ona sie do mnie nie odzywa i buntuje rodziców przeciwko mnie co zazdrość robi z ludźmi , zobaczcie :)

Gość gość
zapomniałam dopisać, że ja daję d**y zagranicznym turystom i jeszcze w pracy mam sporo "przyjemności" a moja siostra musi przy kompie siedzieć hihi.

Gość gość
niestety tak w rodzinie bywa, moi rodzice kupili mi nowe mieszkanie w mieście, w którym studiuje i siostra ojca nagle przestała się do nas oddzywać... śmieszne i żałosne jest to, że ludzie potrafią tak gotować się w tej swojej ślepej zazdrości, to chore....

Gość gość
sama utrzymuje się od 20 roku życia, wynajmowałam zatęchłą kawalerkę w kamienicy z kiblem na dworzu a ta studiowała i imprezowała, rodzice całą kase na nią wydawali bo wspaniała córka, piękna , przyszłość rodziny :D kupiłam sobie komfortową nieruchomość, mam super rzeczy a ta sie do mnie nie odzywa , wrogiem sie stała :D dzis się dowiedziałam

Gość gość
jak Wy obie zostałyscie wychowane że sie tak traktujecie??? odnosze wrazenie ze sie za bardzo obnosisz z tym co masz autorko

Gość gość
fajna historia szkoda, że nie prawdziwa żal mi cie nie masz co robić ?

Gość gość
na pewno się nie obnoszę, zawsze mówiłam im że planuje kupić to czy tamto , na początku nie wierzyli ale pracowałam i kupiłam wszystko co chciałam z niczym sie nie obnoszę a wręcz przeciwnie, chodzę w dżinsach i trampkach i taka obraz majestatu :D no jak ja śmiałam przeciez jestem takim zerem bez wykształcenia a gwiazda nic nie ma hahahahaaa

Gość gość
chodzi mi o to jacy sa ludzie , i u was tez tak będzie - jak ktoś z waszej rodziny sobie coś kupi ekskluzywnego to na poczatku ludzie oglądają, że fajne, no super, udają że dobrze życzą a później nienawidzą przykre :) ale cóż , świata nie zmienię

Gość gość
ludzie nie bądźcie tacy jak wszyscy bo to żałosne :)

Gość gość
widocznie w takim towarzystwie sie obracasz dokładnie to jesteś zwykłym plebsem na dorobku.

Gość gość
a ty nie jesteś plebsem ? ciekawe , każdy kto u siedzi to plebs, uzmysłów sobie to i przyjmij ta bolesną prawdę

Gość gość
ja mam tyle kasy, że w 10 życiach tyle nie będziesz miała pozatym mam jeszcze coś w głowie i obracam sie w podobnym towarzystwie ludzi bogatych gdzie nikogo nie obchodzą takie rzeczy jak samochód czy nieruchomości bo je poprostu mają i jak chcą to sobie kupują.

Gość gość
i siedzisz na kafe ? hahahahahahahaha :D:D:D bardzo wyszukana rozrywka dla multimilionera usmiałam się do łez

Gość gość
A czym się zajmujesz, gwiazdo?

Gość gość
pisałam już - jestem prostytutką.

Gość gość
bardzo śmieszne sie ktos podszywa prostytutka nawet nie mogłabym byc gdybym chciała bo mnie brzydzi kontakt z obca osobą , jestem bardzo brzydliwa

Gość gość
czym sie zajmujesz? jaki zawod wykonujesz? ile zarabiasz miesiecznie netto??

Gość gość
Podszywom dziękujemy. Chcę usłyszeć dalszy ciąg tej mrożącej krew w żylakach historii.

Gość gość
I cisza... To nara 🖐️

Gość gość
spoko jak odrobi lekcje to mama pozwoli jej wejść na laptopa i popisać.

Gość gość
najpierw zajmowałam się handlem , pracowałam dzień i w nocy, odłożyłam pieniądze które zainwestowałam w kupno kilku nieruchomości , tanich później ich wartość wzrosła z powodu inwestycji w daną aglomerację , dofinansowania z unii później sprzedałam np jedną z nieruchomości za która dałam 20 tys za 200 tys jestem fryzjerką , mam swoje klientki do których jeżdżę autem swoim,zarabiam miesięcznie dobrze - do kieszeni , klientki sa bogate i chce mieć piękne włosy

Gość gość
juz fiskus jedzie do ciebie

Gość gość
buhahaahah mówiłem, że to gimbusiara.

Gość gość
no niestety nie trafiłeś , hahahaha słabo widzisz

Gość gość
dobra w*********j z tym marnym prowo. daje ci 2/10 na zachęte wymyśl coś lepszego