Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek Chicco Urban

Polecane posty

Gość gość

Ktoś poleca?

Gość gość
up

Gość gość
Piszcie dziewczyny

Gość gość
Napiszcie cos

Gość andzia 83
podnosze temat tez mam chęć kupic ten wózek, ale niestety nigdzie nie znalazłam opini na jego temat. ten wózek to nowosc 2014. Zainteresował mnie, poniewaz w łatwy sposób ze spacerówki mozna zrobic gondolke tylko ciekawe czy ta gondolke mozna wypiac i uzywac jako kołyski? jesli ktoras uzywa tego wózka bardzo prosze o opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dziewczyny ja mam ten wózek,używam go od czerwca ,minusem są kola piankowe którymi ciężko jechac po drobnych kamieniach typu żwirek ale poza tym nie mam innych zastrzeżeń,jest lekki ,gondolę można przekładac przodem lub tyłem w zależności jak swieci słońce ,ogólnie jestem zadowolona z tego wózka i mam nadzieje ze jako spacerówka też będzie fajny:)

Gość gość
kupiłam ten wózek wlasnie!wyglada fajnie,rodze za miesiac,takze na razie trudno mi sie wypowiedziec!a moze ktos jeszcze posiada ten model i da swoja opinie!!

Gość gość
Witam,ja także chce zakupić ten wózek dla córeczki,proszę o opinie.

Gość Ela_83
Witam, posiadam Chicco Urban od pół roku, jeżdżę na co dzień od 3 miesięcy. Wózeczek pięknie sie prezentuje, stojąc w salonie nie mogłam oderwać wzroku od niego. Leciutki, bez problemu wnoszę z 6 kilogramowym dzieckiem gondolę na 4 pietro, stelaż także leciutki w porównaniu do innych wózków. Wszystko wpina sie na "klik" co jest wielkim plusem. Ale, ale... zawiodły mnie koła, juz w sklepie mi sie nie podobały, chociaz i o wiele droższe wózki miały takie same, więc porównując ceny zdecydowałam sie na chicco, bo przynejmniej nie żałuje że wydałam za dużo kasy. Koła na kostce brukowej turkoczą, wogóle wydaje mi się że cały wózek wydaje jakies dźwięki na nierównej powierzchni (wynika to zapewne z lekkości konstrukcji), oczywiście córka jest zachwycona z tego faktu :) Zdarza się, że cos zapiszczy. Zauważyłam także, że im większe obciążenie (córka co raz cięższa plus zakupy) wózek staje sie co raz cichszy. super pojemny kosz na zakupy, ale dostęp do niego będzie dobry dopiero w spacerówce, przy gondoli najlepiej jest unieść cała gondole i druga osoba aby włożyła zakupy do kosza, ale mówie tu o naprawde dużej reklamówce.

Gość gość
ten wózek w wersji spacerowej ma bardzo płytką podpórkę na nogi - dla małego ok, ale większe może mieć z tym problem