Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinaaala

Czy faceci sikają na siedząco

Polecane posty

Gość malwinaaala

Czy to może jest upokarzające dla faceta sikać na siedząco?

Gość gość
Nie, bo to niewygodne i nie higienicznie dotykać penisem muszli.

Gość malwinaaala
ale jak ma małego skurczonego to nie dotyka chyba

Gość gość
ja mam problem ,nigdy nie mogę celnąć jak siedzę przed kiblem wogóle tego nie rozumiem skoro lepiej stac bo leci na dó a nie siadac i celować w góre do kibla ,po co ???

Gość gość
Na stojaka jest wygodniej i spodni nie trzeba opuszczać ;)

Gość gość
owszem sikają ale tylko impotenci

Gość ciężki dzień
Znam jednego klienta któremu żona kazała sikać na siedząco. Mnie tam ręce opadły jak to usłyszałem.

bardzo się wstydziłem sikać na siedząco ale z biegiem czasu jest ok siadam i zapewniam na 100 że niejestem impotentem za to mam czysto i pachnąco w wc wszystko leci do środka nic na boki i się niedootyka muszli !!!!!!!!!!i można pograć na telefonie i gazetę poczytać wszyscy są żli że długo sikam ok 20 minut

bardzo się wstydziłem sikać na siedząco ale z biegiem czasu jest ok siadam i zapewniam na 100 że niejestem impotentem za to mam czysto i pachnąco w wc wszystko leci do środka nic na boki i się niedootyka muszli !!!!!!!!!!i można pograć na telefonie i gazetę poczytać wszyscy są żli że długo sikam ok 20 minut

Gość gość
moj maz na siedzaco bo nie mam zamiaru co chwile myc muszli i podlogi od smierdzacego moczu bo niby sikasz do srodka a na bank pryska gdzies poza fuj:O

Gość gość
31.03.14 gość owszem sikają ale tylko impotenci Możesz wyjaśnić dlaczego uważasz, że ten kto sika na siedząco to impotent. I dlaczego facet staje się impotentem?

Gość gość
cyt.: gość ja mam problem ,nigdy nie mogę celnąć jak siedzę przed kiblem wogóle tego nie rozumiem skoro lepiej stac bo leci na dó a nie siadac. Stać i celować w góre do kibla ,po co ??? BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB ha,ha, ha,celować w górę do kibla, to po ch*j idziesz sikać ze stojącym ch***em? najpierw trzeba było spuścić spermę do pizzdy , wtedy by Ci opadł na dół i byś nie musiał trafiać, kumasz głąbie?

Gość gość
on siada na podłodze przed kiblem

Gość poter77 poter77poczta fm
sikam 20 minut, bo mam przerost stercza i cedzę korplami. Sperma też wycieka kroplami. Ciekawy jestem jak długo będę jeszcze mógł bzykać? Ponoć po usunięciu prostaty wacek nie chce stawać, miał ktoś coś podobnego?

Gość gość
Jak sram, to wtedy przy okazji też i sikam, wtedy na siedząco. A tak to chyba oczywiste, że na stojaka :)

Gość gość
poter77 poter77poczta fm sikam 20 minut, bo mam przerost stercza i cedzę korplami. Sperma też wycieka kroplami. Ciekawy jestem jak długo będę jeszcze mógł bzykać?A jeszcze bzykasz ? Jak często? I dlaczego masz ten przerost?

Gość od kilku lat
Gdy mogę, to wolę siedząc na muszli. Przez wiele lat wkurzało mnie, że MIAŁO RACJĘ przysłowie "choćbyś trząsał trzy tygodnie, zawsze kropla spadnie w spodnie". Po kilku sikaniach w dzień ze wściekłością znowu wieczorem widziałem żółtą plamkę w majtkach. Teraz nie tyle mi chodzi o samo siedzenie, a o wygodną możliwość wytarcia fiuta papierem toaletowy DO SUCHA. Zastanawiam się też nad kupieniem takiej specjalnej deski adresowej, która zamienia sedes w bidet. Tanio, a Lux! Mógł Napoleon taszczyć ze sobą bidet nawet do Moskwy, to ja go mogę mieć w domu. Sztaudynger pisał do Dziewczyn: "Myjcie się Dziewczyny, nie znacie dnia, ani godziny". A dlaczego ja miałbym być przykro zaskoczony niespodziewanym oralem?

Gość gość
Jak jestem w domu to sikam na siedzaco. Panowie ktorzy robia to na stojaco u siebie w domu zapewne nigdy nie musieli myc lazienki. Sikajac na stojaco, chocby nie wiem co, mocz odpryskuje od toalety. A ktos to musi potem panowie umyc. Ja po kilku latach takiego mycia wlasnej toalety wole sikac na siedzaco. Jedynie rano jest problem ale da sie jakos wymanewrowac ;)

Gość od kilku lat
Errata Deski nie adresowej, a sedesowej!!! Do licha ze smartfonem. Nawet podczas tej erraty znowu próbował "podmienić"

Gość sikaczzz
namietnie lejemy na siedzaco zwlaszcza do pisuarow, jak myslisz tepa krowo?? po co maja taki anatomiczny ksztalt?? pewnie wlasnie po to, zeby na nich sadzac d**e a najbardziej lubie szczac na siedzaco pod drzewem w lesie normalnie zadzieram spodnice i siadam na szyszkach

Gość sikaczzz
generalnie sperme wypuszczamy cewka moczową, jaja sluza nam za obciązniki, bo inaczej byśmy musieli nosic po kilogramowym odwazniku, zeby nam k***sy sterczące gardel nie przebiły a co drugi leje dupa weź ty dziecko drogie, przeczytaj choc ksiazke od biologi ja wiem,. ze literki bola niewprawny mózg ale k***a zmus sie debilko

Gość gość
Ch.....je dlaczego nie odpowiadacie na postawione pytania.

Gość gość
Wolę poczytać co takie sk......e mają w mózgach.

Gość gość
Moj sika na siedzaco do bidetu :D

Gość gość
cytat: Ciekawy jestem jak długo będę jeszcze mógł bzykać?A jeszcze bzykasz ? Jak często? I dlaczego masz ten przerost? odpowiedź: bo mam gruczolaka/nowotwór niezłośliwy w prostacie okalającej moczowód, który uciska na cewkę moczową i działa jak kranik, kunasz jusz tera dzienciole?

Gość gość
Dzienciol kuma matole, a pierwsza część pytania czemu migasz

Gość gość
Mój sika na siedząco do bidetu 👄 kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk A do czego słóży bidet? Jak widać z lektóry, chłopi tam wygodnie sikajom a baby?

Gość gość
a druga część była dlaczego a nie co to jest

Gość gość
czy młodzi faceci też mają prostatę? czy bzykanko ma na to wpływ?

Gość gość
Czy to jest uwarunkowane genami? dlaczego jeden ma a drugi nie?