Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinaaala

Czy faceci sikają na siedząco

Polecane posty

Gość gość
Tez u siebie w domu sikam na siedzaco po tym jak matka mi wiele razy kazala myc kibel, niestety ale chocby czlowiek staral sie jak mogl to i tak odpryski powstaja albo czlowiek sie zagapi i nie wceluje do srodka tylko gdzies na deske.

Gość gość
e panowie a wycieracie siura w papier toaletowy po sikaniu czy tylko strzepujecie? Bo my babki podcieramy sie papierem po sikaniu - no kurde bida jak papieru nie ma - lubie miec sucho i czysto! wiec jak u was?

Gość gość
To zalezy. Jak sa do tego warunki to wycieram natomiast jak sikam pod "drzewkiem" czy w toalecie gdzie sa inni to niestety odpuszczam.

Gość gość
po diurezie wskazane byłoby umycie i siura i siurki ciepłą wodą i mydłem, po umyciu polanie zimną wodą w celu hartowania. Czy to poniższe powiedzenie może też dotyczyć kobiet: żebyś ch*jja trzepał przesadnie i tak kropla do kaleson wpadnie. Czekam na powiedzenie dot. kobiet.

Gość gość
Co do tych powiedzonek to ja wlasnie mam problem tego typu,ze wydaje mi sie iz wysikalem sie do konca, zakladam spodnie i po paru sekundach jeszcze te kilka kropel splynie. Strasznie irytujace to jest. Ze sperma mam to samo,jestem swiecie przekonany ze spuscilem sie do konca, a tu za minute,dwie te pare kropel mimowolnie splynie.

Gość gość
nie moge sikac na siedząco bo penis dotyka muszli jak nie dotyka to strumien jest na tyle mocny że bryzga moczem mi po kroczu

Gość gość
Sikam tylko na stojąco, do zlewu

Gość gość
To zależy :) Często siadam, ale mój dotyka do muszli dlatego często muszę go trzymać i przy sikaniu o******* skórkę dokładnie, a po myję. Tak już się do tego mycia przyzwyczaiłem i jest zawsze świeży.

Gość gość
w domu sikam na siedząco, a poza domem leję na stojąco i tyle w temacie.

Gość trint33
na siedząco tylko w przypadku robienia jeszcze kupy, ale i tak to niewygodne w publ toaletach bo trzeba ręką sisiora kierowac w dol bo żołądź dotyka deski i jeszcze nasikalbym przed siebie :P:P

Gość gość
Tak, ci, którzy mają w obowiązkach mycie łazienki.

Gość gość
mój mąż w domu sika na siedząco, w miejscach publicznych - co zrozumiałe - nie siada. a impotentem nie jest na pewno, wręcz przeciwnie :>

Gość gość
a ja lubie sikac na siedzaco pieszcze sie wtedy reka po sutkach robia sie twarde i duze

Gość gość
Mój mąż sika na siedzaco i przytrzymuje reka żeby nie dotykał muszli. Po jeszcze Gó wyciera papierem.

Gość gość
Nie mogłabym mieszkać w domu gdzie toaleta jest dookoła pełna śmierdzących kropek. Obsikana toaleta jest tak niehigieniczna że słabo mi się robi na samą myśl o sprzątaniu tego. W miejscach publicznych stoi to oczywiste. Niestety niektórych nie nauczyli myć dups..a, wycierać się po sikaniu, ani dbac o czystość w domu.