Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meg621

Jak skutecznie schudnąć po 50 roku życia????

Polecane posty

Gość meg621

Witajcie dziewczyny i chłopaki .Szukałam informacji na interesujący mnie temat ( jak wyżej :) i niestety nic ciekawego i aktualnego nie znalazłam .Postanowiłam założyć nowy wątek może są kobiety i mężczyzni :) po 50 roku którzy chcą trochą schudnąć i razem coś wymyślimy???? ,chcę Wam powiedzieć że ja postanowiłam stosować dietę dr.Mosleya 5:2 podobno fajnie się chudnie ,co prawda nie tak szybko jak na np.Dukanie ale tak jest o wiele łatwiej i przyjemniej . I pewnie zdrowiej !!!!Jemy 500kcal 2 razy w tygodniu w wybrane dni w pozostałe jemy normalnie.Wyrzucamy z jadłospisu słodycze (prawie wszystkie ) mniej chlebka ,ziemniaków ,tłustych potraw i po 19 już nie jemy nic. Jestem w wieku w którym już trudniej się chudnie .Czyli 50 latek .Chciałabym zgubić ok 12kg .Waże teraz 78 kg wzrost 166cm Może ktoś się przyłączy do mnie ???? Razem łatwiej .Mieszkam w Krakowie może zbierzemy jakąś grupę i razem na rowery,basen itp. Pozdrawiam

Gość gość
po 40 matabolizm juz siada po 50 jeszcze trudniej ale dobrze ze ludzim chce sie dbac o siebie w kazdym wieku nic ci nie doradze ale moze lepiej do dobrego dietetyka sie udaj zamiast wypróbowywac na sobie nie wiadomo co cos co zadziałao na inna osobe na ciebie moze skutkowac srednio