Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoscZ

FACET CHE KOLEJNA SZANSE

Polecane posty

Gość GoscZ

Witam Bylam z chlopakiem kilkanascie miesiecy i przez caly ten czas mnie oszukiwal, oklamywal, krecil , okradal, na dodatek byl agresywny, chamski, wmawial mi rozne rzeczy, ze mam schizy itp.. Za kazdym razem kiedy jego przekret wyszedl na jaw , badz mi ublizyl itd.. obiecywal ze sie zmieni,blagal i plakal, prosil o szanse,Byl milusi, kochany, mowil ze kocha nad zycie,(wlasciwie prawie kazdego dnia mi mowil ze kocha) Bylo dobrze przez kilka dni, gora trzy tygodnie a potem znowu to samo Nie moge tez zniesc tego ze mowil ze jest ze mna szczery,ze nigdy mnie nie oklamal i nie oszukal bo by nie mogl tak postapic, bo mnie kocha, a jednocesnie klamal,mowiac jeszcze ze nie bede miala juz tak szczerego i kochajacego faceta. Powiedzialam ze nie chce byc z nim , jakis czas sie nie odzywal teraz znowu zaczal pisac, ale wiem ze on juz sie nie zmieni Tylko jak mu przemowic do rozumu zeby sie odwalil raz na zawsze ?

Gość nie warto z takim
czlowiekiem ukladac sobie przyszlosci i najlepszy sposob to ignorowac go , kiedys mu sie znudzi ...

Gość GoscZ
Tylko ze do niego nie dociera w ogole to co sie mowi, a chyba rozstawalismy i schodzilismy sie kilka razy, jakis czas temu jego kolejne klamstwo wyszlo na jaw, dotarlo do mnie ze on juz sie nie zmieni..

Gość GoscZ
Jaki on mial w tym cel ?? wiadomo ze nie zbuduje sie przyszlosci na klamstwie idioci tylko tak postepuja

Gość gość
Kazdy tak mowi ze sie zmieni ale oni sie nie zmieniaja Sama widzisz ze dawalas juz nie jedna szanse i co ? Dalo to cos, nic, z takim ttpem to zerwac najlepiej kontakt i juz

Gość gość
obiecanki cacanki a głupiemu radość :D :D

Gość GoscZ
Moze wypowie sie jakis PAN - czemu tak postepujecie ???

Gość gość
Kazdy rozrabia a potem chce szanse, dziecinada..

Gość gość
Kazdy normalny czlowiek uczy sie na swoich bledach i ich nie popelnia