Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, pewnie zakladam ten temat jako 2290392093 osoba, ale musze to wiedziec. Orientujecie sie moze jaka temperatura w czasie ciazy powinna byc w pochwie? Przed chwila mierzylam i u mnie wynosi ona 37.6. Do tego 5 dni spoznia mi sie okres, temperature ciala pod pacha mierzylam wczoraj mialam 36.8, a dzis juz 37.00.. Co o tym myslicie? Dzis jest 39 dzien cyklu. Bardzo prosze o szybka odpowiedz.

Gość gość
Jeszcze jedno pytanie. Jaki powinien byc sluz? moj jest bialy i gesty, nie jest go jakos masakrycznie duzo, ale tez nie jest malo.

Gość gość
mam ochotę Cię wylizać, jeśli jesteś podmyta

Gość gość
a moze to grypa?

Gość gość
Nie mozliwe, ze to grypa. Czuje sie normalnie, jak zawsze, nawet kataru nie mam.

Gość gość
Temp musi byc mierzona przez kilka miesiecy, o stalej porze, wtedy mozesz cos odczytac, stawiam na przeziebienie

Gość gość
Kluje mnie tez podbrzusze od czasu do czasu raz po srodku, raz po lewej, raz po prawej..

Gość blackvenom
Na Twoim miejscu zrobiłabym test ciążowy,ale z porannego moczu + zasadnicze pytanie,kiedy doszło do zbliżenia,które mogło zaowocować ciążą?

Gość gość
No wlasnie kochalismy sie tydzien przed owulacja bez zabezpieczenia no i w czasie owu mniej wiecej tez.. na pewno mialam wtedy dni plodne, a nawet sama owulacje.

Gość blackvenom
Z wytryskiem w środku?Jeśli tak,to jest bardzo duże prawdopodobieństwo ciąży,temp. ciała przeważnie spada przed samą miesiączką,ale dla pewności zrobiłabym na Twoim miejscu test ciążowy,ale pamiętaj,aby zrobić go rano.Wtedy jest największe stężenie hcg w moczu.Jesteś również po terminie miesiączki więc test będzie już w miarę wiarygodny :)

Gość gość
Tak, skonczyl we mnie. Jutro zrobie ;)

Gość blackvenom
No to trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście :) ja też czekam na upragnione dwie krechy :)

Gość gość
Mam nadzieje, ze beda i, tez trzymam kciuki za Ciebie :))