Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał 23

Moja dziewczyna nie umie zachować się w łóżku

Polecane posty

Gość Michał 23

Właśnie przyszedłem z kąpieli, wyperfumowałem się jej ulubionym zapachem, żeby ją zachęcić do tego samego, ale nie, 'dzisiaj ma dzień brudaska'. Wszystko byłoby ok, ale jest cholernie napalona na seks i koniecznie muszę ją TAM lizać. Wciąga mnie na siłę do łóżka, a nie oszukujmy się, fiołkami nie pachnie. I jeszcze te brudne skarpetki ;/ W dodatku była na fitness, żeby być dla mnie seksi ;] Ostatecznie wygoniłem ją pod prysznic, ale już chyba po seksie, bo foch ;] Jak sobie z tym radzić? ;/

Gość gość
zmien dziewczyne na wolna od wad 🖐️

Gość gość
no kurde - facet ma racje co sie dziwita? ja bych tam mojemu nawet niuchnac ptaszyska nie chciala gdyby se go zawczasu nie umyl byl, to jednak upocone te miejsca i siku sie robi w ciagu dnia a pipa jak to pipa latwiej i szybciej traci na swiezosci niz np nogi! cie rozumiem chopaku - cza byc w butach na weselu o!

Gość Michał 23
Oczywiście nie zdarza jej się to codziennie...Ale przynajmniej raz w tygodniu coś się w niej przestawia ;] Ogólnie na co dzień jest bardzo zadbana. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że właśnie w tzw "dzień brudaska" najbardziej chce jej się kochać a ja muszę kombinować jak zmusić ją do kąpieli...bardzo ją kocham i na pewno nie zrezygnuje z niej przez to.. Jednak dręczy mnie ten fakt a teraz wykorzystując okazję, zanim moja kobieta wróci z łazienki piszę do Was...

a Ty umyłeś w penisie dziurki, w których gromadzi się syf? wszystkie? wypompowałeś spermę? żeby nie było ciąży i zniesmaczenia?

Gość gość
Powiedz jej o tym co czujesz. I jeśli nie chcesz współżyć to niech cię nie zmusza. No bo jak może mieć radość kiedy ty jesteś smutny. Albo pójdź z nią do psychologa bo jeszcze do rozwodu dojdzie.

Gość gość
a ja uwielbiam moja dziewczynę gdy jest taka niewykapana ale ona kapie się codziennie a ja mam na nią ochotę przed, zresztą po tez :)

Gość robcochcesz
wspołczuje...

Gość Michał 23
Jasne, ale nie po całym dniu w pracy i godzinie na fitness...

Gość Wulgarna Krystyna
Taaa i przyszedł się żalić cwel na kafeterie. :D Prowo albo ch*j wie co jakieś z**** prawiczego 🖐️

Gość gość
Ale świnia z niej kompletna. I flejtucha by zraziła do siebie :(