Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolla24

on mówi że kocha

Polecane posty

Gość jolla24

często to powtarza , ja zaczelam miec watpliwoci , jestesmy razem dwa lata , pracujemy , jest nam dobrze , a mi czegoś brak , sex jest wspanialy , mój ukochany jest cudowny , dba o mnie , wciąz spędza czas tylko ze mną , porzucił kolegow , nie dawno wspomniał coś o oświadczynach , a mi czegos brak....

Gość jolla24
być może , moze to też jego działanie ma na mnie taki wpływ , nie wiem co z tym zrobić....

Gość jolla24
nie chcę mu o tym mówić , on mnie tak kocha , gdy mnie przytula ,i mówi że jest taki szczęśliwy , to mam wyrzuty , bo od pewnego czasu ja tego nie czuje. nie wiem w jaki sposób to w sobie odszukać...

Gość gość
Za dobry jest widocznie

Gość jolla24
dziekuję 🌼🌼 spodziewałam się zbluzgania za to. nie jest mi z tym dobrze , bo on jest cudowny , nie wiem skąd to uczucie się pojawiło i dlaczego. jest mi głupio gdy on sie cieszy że dzień spędzimy razem bo obydwoje mamy wolny , a mi jest to obojetne

Gość jolla24
byłby :):) ale ja z nim byłam szczęśliwa , dopiero od jakiegoś krótkiego czasu czuję , że potrzebuję czegoś więcej , czegos mi brakuje , i nie mam już takiej radości jak wcześniej , a jego błogostan nie mija. nie wiem ile mam tak czekać.

Gość jolla24
na to żebym była pewna tego uczucia , najbardziej bym chciała żeby było tak jak wcześniej żeby nie było z mojej strony tej obojętności , nie chce trwać w tym że on sie cieszy na każdą chwilę spędzoną ze mna a ja mam to gdzieś....

Gość jolla24
ciekawe ile taki stan może trwać.... jakie wdzianko?? :)