Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba uraziłam faceta czy on przesadza

Polecane posty

Gość gość

Od wielu miesiecy podrywa mnie pewien facet, zachowywał sie bardzo pewnie, pocałunki w dłonie, szyje, dekolt, policzek, nawet w usta. ja traktowałam go cały czas z przymróżeniem oka, jakby to robił dla żartu, bo nigdy nie uwierze ze facet któremu zależy na kobiecie tak łatwo przychodzi i zagarnia co chce, raczej zawsze taki facet kojarzył mi się z typem *****cza. Mam wrażenie... raczej pewność, że tak samo podrywa inne babki z biura na każdym piętrze i gdziekolwiek. Ostatnio powiedziałam z uśmiechem i przekorą, że niezły z niego flirciarz i że lubi flirtować z kobietami, a on zgasł. Powiedział, że bardzo mu się podobam i że nie mógł się powstrzymać i tak wyglądał jego podryw, a ja sprawiłam mu wielką przykrość takimi podejrzeniami. JASNE. No sorry ale nigdy w życiu nie spotkałam takiego nachalnego faceta, mój wcześniejszy facet zanim dostał buziaka wiele miesięcy starał się mnie do siebie przekonać,latał za mną z kwiatkami, proponował spacery, wypady itp. Nie mam dużego doświadczenia z facetami, mam 23 lata i miałam 1 faceta.

Gość gość
naprawdę nikt nie chce pogadac

Gość gość
pewnie że masz rację o czym tu gadać i pisze to facet... mam takiego kumpla r/u\ch\a/c\za\ i właśnie tak robi z kobietami które mu się podobają potem numerek i kop w d**ę.

Gość Ju_
Haha, dobry jest! :D Ale myślisz o nim powaznie czy tylko w ramach niezobowiązującego flirtu?

"mój wcześniejszy facet zanim dostał buziaka wiele miesięcy starał się mnie do siebie przekonać,latał za mną z kwiatkami, proponował spacery, wypady itp" - o kutwa, co za jeleń. czyli on cię nie pociągał, ale w końcu sprzedałaś się za kwiatki i wycieczki? :o

Gość gość
nie myślę o nim poważnie, zresztą jest starszy ode mnie o 15 lat i nawet nie mam pewności czy czasem nie jest żonaty

Gość gość
pociągał mnie, byłam w nim zakochana, a to było jak miałam 17 lat. zresztą byliśmy 5 lat razem a wiek nie ma znaczenia bo mając 23 czy 33 też będzie mi zalezało na odpowiedniej kolejności, bo inaczej to jest jak wyżej

Gość Ju_
A to tak! :-D Pewnie jest ;-) Spoko, mały flirt nie jest zły, nie uraziłaś go, bo takich się nie da urazić i absolutnie nie bierz poważnie jego gadania, bo Cie w ten sposób urabia. Niedługo Ci powie pewnie, że się w Tobie zakochał ;-)

Gość gość
Od początku czułam, ze mnie urabia, ale nie ze mną takie numery. Poflirtować sobie mogę, ale bez przesady, żeby wpędzał mnie w poczucie winy, że go wielce uraziłam

Gość gość
chyba ze zdenerwował sie ze przejrzałam jego niecny plan haaaaahaaa i nagle wielkie oburzenie

Gość gość
dzięki za wpisy, bo juz zaczynalam myslec ze nieslusznie go obrazilam i ze są faceci którzy inaczej nie potrafią poderwać kobiety, ale po1.nie obraziłam go niczym, a po 2. tak się kobiet nie podrywa bez wzgledu na to jakim się jest facetem

"nie myślę o nim poważnie, zresztą jest starszy ode mnie o 15 lat i nawet nie mam pewności czy czasem nie jest żonaty" - aha, ale dajesz mu się macać i całować.

Gość gość
a co cie to obchodzi cnotko od 7 boleści , daje tyle ile chce dawac

Gość gość
Pierwszy jak pomyślał że drugiego buziaka dostanie za następne kilka miesięcy, jak zastanowił się kiedy będzie seks, to mu się odechciało. To jakaś kretynka z tych co dają według kalendarza, odliczanych miesięcy a nie sympatii i chęci zbliżenia :P

Gość gość
Aż mnie wzdrygło, taka wyrachowana zimna ryba to dla faceta dopiero szczęście musi być :P

Gość gość
podejrzewałam cię, alicjo, że jesteś denna i oto jak najbardziej.