Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzaja mnie matki ktore trzymaja w wozku duze dziecko

Polecane posty

Gość gość

No c/h/u/j mnie strzela jak widzę dlugie wystające nogi z wózka bo ma musi wygodnie.a dziecko by chcialo pochodzić bo juz umie!i nie mowie o takich dzieckach co potrafią chodzić ale to dopiero początki ale o duże dzieci które maja <3 lat masakra

Gość orle gniazdo
ja mam wozek dla niepelnosprawnych, umiesz cudownie uzdrawiac?

Gość gość
jeśli jeszcze raz zobaczysz taką sytuację daj upust swojej frustracji.matkę dwa razy z liścia ,a bachora za bety z wózka ,kopa w d**ę i niech sobie pobiega.

Gość gość
Pamiętam, jak mama chciała zawieźć spacerówkę na działkę, bo by się tam przydała do wożenia wody, to z domu do działki mama mnie w niej pchała, miałam 5 lat. Miny przechodniów bezcenne :D :D :D

Gość larysa29
tak,to prawda,tragedia.Moje dziecko odkąd zaczęło chodzić to praktycznie wózek poszedł precz.

Gość gość
Laryska, a kogo to obchodzi, powiedz? Jak dla mnie, to mogłaś i w****** z wózka 6cio miesięcznego bachora. Co cię obchodzą inne matki?

Gość gość
nie masz innych zmartwień, ja nie mogę przeżyć jak widzę jak ludzie katują zwierzęta. Przestałam oglądać związane z tym programy, nie daję rady. A co do dzieci to np. w miemczech nie do zniesienia są cygańskie i tureckie dzieci w sklepach, i to co one tam bezkarnie wyprawiają. Na to naprawdę nie da się patrzeć bez leków obniżających ciśnienie:)

Gość ŁaciataŻabka
Moja córka miała jakieś 2latka, jak sie nam spacerówka rozkraczyła. Od tego momentu na nóżkach pomyka:] Chociaż wózek był używany tylko na dłuższe wyprawy. Mnie drażni jak wystrojona mamusia, pcha wózek z równie wystrojonym dzieciaki, a pojazd upaćkany, wyświniony do granic możliwości. Normalnie nie tknęłabym tego bez rękawiczek, a ona w tym dzieciaka wozi:x

Gość gość
mój syna ma wade stopy i tez długo jezdził wózkiem, szkoda autorko ze cie ch*j nie strzela na własny debilizm, zajmij sie własna d**ą

Matkom po prostu się nie chce ciągnąć za sobą powoli ślimaczące się dziecko, wolą popchać wózek, nawet ciężki :/

Gość gość
ale to dopiero początki ale o duże dzieci które maja <3 lat masakra xxxxx Może zamiast czepiać się dzieci w wózkach zwróć uwagę na swoje nieuctwo? Powinno być mają >3. :o

Gość gość
zycie jest takie ze czasami tak po prostu jest ale moze byc i super jak sie usmechnie rankiem :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
a może matka mieszka gdzieś daleko i zamiast iść godzine z dzieckiem to włozy do wózka i szybciej przejdzie??

Gość gość
Gość z 11:02 hahaha sam spójrz gamoniu bo dobre napisalam:) większe niż 3 czyli <3 debilko :) lepiej zajrzyj do książki gimbazo

Gość gość
Hahaha gość z 11:02 sama zwróć uwagę na nieuctwo bo źle napisalas hahahahaha .dzieciaku

Gość gość
Nie mialam na myśli chorych dzieci tylko w pelni zdrowe.mamusie z chorymi dziećmi nie wypowiadajcie się jak macie żale wywalac bo Nie do was się to tyczy

Gość gość
Masz problem? Idź do lekarza od głowy!

Gość gość
11:19 no i co z tego?to będzie pchać wózek z kilkuletnim dzieckiem bo ma daleko?przestan nie badz śmieszna.mamusie uważają ze jeszcze maja malutkie dzieci a to gowno prawda.juz duże dzieci sa i powinny same chodzic

Gość gość
11:50 bylam pytalam o ciebie podobno z toba bardzo źle.

Gość gość
Matka która wozi duże dziecko w wózku to patologia.tak mi się kojarzy jako widze

Gość gość
mnie to tez strasznie wkurza, szeczgolnie tutaj w UK gdzie mieszkam standardem jest wozenie 5 latkow w wozku, do tego wozek obwieszony tona zakupow wsiada taka krowa do autobusu, blokuje przejscie i jeszcze sie rzuca

Gość gość
11:57 brawo!!! Nareszcie rozsądny głos

Gość abllojka
masz racje autorko, mnie tez to wkurza, ale to tylko dlatego, że dziecko w tym wieku ma chodzic, biegać, ruszać się jak najwięcej!!! bo dzięki temu prawidłowo się rozwija! a jak taka krowa wsadzi dzieciaka do wózka i go wozi, to sie potem dziwi że dziecko ma krzywy kręgosłup, slabe mięśnie, krzywe nóżki itp... o to tu chodzi niedouki!!!!

Gość dynks45556
Widocznie ma jakiś powód, a ty się własnym podwórkiem zajmij plotkaro z wężowym jęzorem, albo znajdź sobie mądre hobby bo ewidentnie masz nudne życie i musisz leczyć kompleksy kosztem innych.

Gość gość
potem wielkie zdziwienie, ze dzieciaki na WFefie maja problem z biegiem na 60m czy zrobieniem fikolka zgadzam sie z przedmowca dziecko ma biegac i chodzic cwiczyc miesnie, ktore wzmacniaja kregoslup, pracowac nad balansem i motoryka ciala i a nie jezdzic w wozku, najczesciej trzymajac w jednej rece slodzony soczek w drugiej chrupki drac morde na matke bo za wolno pcha wozek

Gość
nareszcie, jest dla mnie nadzieja wpienia mnie to ja rozumiem roczne ktore dopiero co nauczylo sie chodzic i szybko sie meczy, ale kurde 3letnie i starsze? a potem rosnie pokolenie otylosci ma nogi? potrafi chodzic? to niech chodzi a rodzic jest od pilnowania dziecka a nie od wozenia

Gość gość
Dynks to kolejna wkurzajaca maciora wożąca w wózku wielkiego bachora :)

Gość
a juz najbardziej komiczne jest to jak zawioza w wozku takie dziecko na plaze, lake czy na plac zabaw- naz********a sie tam jak glupie, nabiega, naszaleje, a na droge powrotna spowrotem do wozka DNO

Gość autorka tematuuuuuiuqq
Widzę ze nie jestem az tak glupua skoro jednak SA ludzie którzy podobnie mysla

Gość autorka tematuuuuuiuqq
12:38 super to ujełaś :)