Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stale mi się chce seksu

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat jestem facetem jak miałem dziewczynę to ona już nie dawała rady, ja ją po 3 razy minimum jednej nocy, seks trwał nie raz i ponad godzinę, ona miała dość a ja cały czas nie, nawet nie wiem ile razy dochodziłem ale dużo, pościel do wymiany często była, teraz jestem sam i cholery dostaję w pracy to mi stoi nie raz parę godzin! masakra :( w domu to muszę po 3 razy walić żeby takiej chcicy nie mieć, idzie jakoś zmniejszyć popęd?

Gość gość
nie wiesz co to prawdziwy , subtelny i pełen erotyzmu SEX.. też bym Cię rzuciła jakbyś tak ze mną robił ty zboku... wyhamuj i zaczni liczyć się z kobietą, a nie tylko sex...

Gość gość
ja też nie wiem co to "sex", nauczcie się pisać poprawnie po polsku k***a

Gość gość
to jest uzależnienie, tak jak alkoholik od alkoholu, czy narkoman od narkotyku. Podobno w czasie orgazmu wydziela się taka substancja w mózgu, która ma takie działanie jak morfina. Stałeś się niewolnikiem swojego uzależnienia, współczuje.

Gość gość
Też to mam, to nie jest łatwe. Masturbacja 5 razy dziennie nic nie zmieni, kiedy widzę moją laskę, muszę się do niej dobierać. Nie ma opcji żeby się poprzytulać czy całować, bo kootanga stoi jak bestia. Chyba, że po godzinnym bzykaniu. Nie wiem czy to choroba, jak to zmierzyć co jest normą a co nie? Znajdziesz kiedyś laskę, z którą się dopasujecie. Powodzenia. Ja nie znalazłem, do tego jest dziecko i 100 rozmów za nami. Więcej przed nami. Do tego fantazje mam raczej niestandardowe, jeszcze na dobrą sprawę nie zacząłem ich wdrażać i wyjawiać do końca. Było już jedzenie migdałów z tyłka, sikanie do ust, posiłki ze spermą, bicie i inne klasyczne d**erele, zlizuję sam spermę z podłogi i inne bzdety. Po każdym seksie rytualny znak krzyża z palcem w s*****e na czole. Co jest normą a co nie?

Gość ŁaciataŻabka
ożęń się ze mną , PROSZĘ :)

Gość gość
Rozważę! Choć, mimo wszystko moja też chce ślubu hehe.

Gość gościówaaa
Jesteście normalni. Prima Aprilis!

Gość ŁaciataŻabka
dobra nie chce slubu ino mnie przelec?

Gość gość
Ale tak bez ślubu to nie wypada.... nie miałabyś wyrzutów sumienia? :D

Gość ŁaciataŻabka
ja nie mam sumienia:]

Gość gość
Łaciata ja Cię mogę wydymać :D

Gość gość
Ja też nie mam. Zapraszam na pomorze!

Gość adeeeeelllllll
hmm...również mam taki problem,ochota na seks mnie nie opuszcza,robię to w każdy możliwy sposób iiii coooo? jeszcze gorzej bo napalam się jeszcze bardziej,może muszę wybrać się do specjalisty? jestem kobietą i wierzcie mi ciężko jest masturbować się w miejscu pracy,kolesie maja dużo łatwiej:)

Gość ŁaciataŻabka
adeeeeelllllll koło 30 jestes?

Gość adeeeeelllllll
tak koło 30:( czy yo ma jakieś znaczenie?

Gość ŁaciataŻabka
adeeeeelllllll nie Kwiatuszku, znaczy że jesteś zupełnie normalna:) Taki wiek.. Bzykałaś się kiedyś z kobietą?

Gość adeeeeelllllll
szczerze to nie, ale myślałam o tym i nie kręcą mnie babki:)

Gość gość
To chyba z moją coś nie tak faktycznie, skoro wg. Was to norma. F**k. Ja mam max libido w wieku 32 lat, Ona tez chyba powinna mieć a tu zonk. Nie teraz to kiedy?

Gość ŁaciataŻabka
adeeeeelllllll wiem , mnie też jako tako nie, musi mieć ladną cipxkę z malutkimi wargami wewnętrznymi i malutkie rózowe sutki. Kobieta jest bardziej delikatna i wie gdzie "połaskotać" by sprawić rozkosz, dużo lepiej niż facet.. 2014-04-01 17:35:36 [zgłoś do usunięcia] gość Jak ją zajeżdzasz to nigdy nie biedzie miała libido podniesionego:P:P Zrób jej pól roku przerwy , albo jestes mieka doopa i tyle

Gość gość
Po pół roku przerwy to moja babcia też by miała podniesione. To chyba nie o to chodzi?

Gość gość
mysle ze wszystko zalezy od stanu umysłu, jezeli Twoja żona robi to obowiązkowo to nigdy jej nie skoczy libido:P

Gość gość
autorze slon ci pomoze on ma duza trobe to i duzo moze