Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealny związek a jednak...

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Związek idealny żyć bez niej nie mogę ale w głębi duszy nienawidzę jej za to jak mnie potraktowala. Tak w skrócie to przed ślubem obiecała coś czego i tak wiedziała że nie zrobi. Tak dla przykładu powiedzmy że chodzi o masaż więc przed ślubem uznała ze nie przepada za masowaniem kogoś ale że po jakimś czasie to zapewni się zmieni. Mija parę lat i nic Ale cały czas obiecuje że się zmieni ale jeszcze trochę. później ślub wspólne mieszkanie i nadal nic ale nie mówi nic jak ja ją masuje co kilka dni a zdarzyło się nawet że sama mówiła że chcę. kilka rozmów dalej to samo ze jeszcze trochę czasu potrzebuje. no i mija 3 lata po slubie kolejna rozmowa i oznajmia ze nigdy nie zrobi mi masażu bo nie wydaje się jej to dla niej przyjemne. podczas rozmowy powiedziała że nigdy mi nic nie obiecywała i że nigdy nie miała zamiaru mi go robić a po pytaniu dlaczego mi nic nie powiedziała jak ja ją masowałem to powiedziała że robiłem to bo sam chciałem. mam do niej wielki żal ale nie za to że czegoś nie zrobiła ale za to że od początku wiedziała a mówiła coś innego a po drugie o to że jeżeli nie jest to z pożytkiem dla niej to nie. przypominam że nie o masaż chodzi ale to tylko przykład. Co do mojej żony to kocham ją ponad życie jest czymś najlepszym co mnie w życiu spotkało i nigdy bym jej nie zostawił ale strasznie męczy mnie to w środku. jest ktoś może w podobnej sytuacji

Gość gość
Treba bylo nauczyć sie przed ślubem czytać miedzy wierszami .:-)

Gość gość
nie połyka biedaku ? :)

Gość gość
"nie połyka biedaku ?" w XXI wieku to niemożliwe ;)

Gość gość
pewnie nie zgadza sie na oral albo anal bo chyba nie chodzi o gotowanie zupy dla ciebie ktorej sama nie lubi. obiecanki, cacanki a glupiemu radosc...

Gość gość
nie zgadza się na oral po analu ale masaż wydał mnie się bardziej neutralny :(

Gość gość
to moze zamien kolejnosc i wtedy sie zgodzi, haha

Gość Ależ Milordzie
"nie zgadza się na oral po analu ale masaż wydał mnie się bardziej neutralny" uciekaj gdzie pieprz rośnie ona cie nie kocha ! :D :classic_cool: ;)

Gość gość
Musze was zasmucić że poza seksem jest jeszcze coś więcej. Tak na marginesie to za analem też nie przepadam a loda robi i to do końca więc z tym problemu nie mam

Gość Ależ Milordzie
"Musze was zasmucić że poza seksem jest jeszcze coś więcej."Wiemy ,wiemy ,pynonżki i benefity ,podczytujemy forum .:)