Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzni się zmieniają

Polecane posty

Gość gość

podobno nie chyba ze trafia naprawde na madra piekna i atrakcyjna kobiete,to mozliwe, bo tak sie zastanawiam moja znajoma byla w zwiazku 10 lat z chlopakiem ktory ja notorycznie zdradzal i bili sie czesto, rozeszli sie tzn ona uciekla od niego, ale ona przez te 10 lat nie pracowala mieszkala z mama, a jedynym jej zajeciem bylo obgadywanie ludzi, pokazala mi potem ze jej byly chlopak znalazl sobie dziewczyne, widzialam jej fotki, oni sa razem juz dlugie lata, kobieta piekna, zadbana, porzadnie wyksztalcona, radca prawny, moja koelzanka jej do piet widac nie siega, i ona sie zastanawiala czy on sie zmienil i tez zdradza i leje ta nowa czy facet nie szanujacy kobiety moze sie zmienic dla innej???

Gość wuwuwkropkapeel
tylko na pewną chwilę, stare nawyki wracją

Gość gość
Z papcia na lać ...plotkaro!

Gość gość
taaa zmieni sie na chwilee..dopoki sie nie zapomni i nie wypadnie z roli..;)

Gość gość
Jestem pewna że tak . Ale jak to sprawdzić i być pewna nie wiem.

Gość Gajga
tak , na gorsze:D

Gość gość
meżczyzni potrafia sie zmienic ale musza trafic na zupełnie inna osobe niż była dziewczyna czy zona i z silną osobowością, ktora określa odrazu zasady swoje a nie czeka 10 lat w nadziei ze facet sie zmieni

Gość gość
Ja tez znam taki przypadek ,pierwszą zona bil ,poniewierał / fakt ,kobieta zbyt pewna siebie ,zaborcza ,wszyscy gorsi od niej pod kazdym wzgledem / a druga od lat po rekach nosi ,rozwinal firmę ..a ta pierwsza nie moze zrozumieć dlaczego ..

Gość gość
to dziwne, ale mozliwe ze tak jest ze wyzwala sie agresja jak siedzi obok ciebie baba, zaniedbana, ze zloscia i nienawiscia do calego swiata, i tylko plotkuje, nie rozwija sie nie pracuje i same zle rzeczy opowiada na ludzi, chociaz to nie jest wytlumaczenie, ale moze powod jakis jest w tym