Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kafeteriusi

Teksty z kafeterii które najbardziej wkurzają

Polecane posty

Gość gość
te durne tematy o staraniach o dziecko ;/ ja nie moge jakie debilne te niektore baby sa a te ich teksty...

Gość gość
tematy tego PRZEMKA 22 lata

Gość gość
wyśmiewanie się facetek z mężczyzn,jakby były lesbijkami albo nie widziały kim są i czego chcą

Gość gość
jest tu cała masa głupoty, tępoty i małomiasteczkowego podejścia że rzygać się chce. Żałuję ze odkryłam t forum kilka tygodni temu, odebrało mi ono wiarę w ludzi. Teraz jestem pewna że 99.9 % to totalne zjeby.

Gość gość
staraczki :D to jest najgłupsza nazwa jaką kiedykolwiek słyszałem :P ciekawe czy faceci tych staraczek wiedzą chociaż że one próbuja w ciążę zajść żeby kase z nich potem doić :D

Gość gość
"te durne tematy o staraniach o dziecko ;/ ja nie moge jakie debilne te niektore baby sa a te ich teksty..." No i pomyśleć że takie się o dzieci starają. Straszne.

Gość gość on
nie gadaj to one po to się starają żeby później kasę doić?

Gość gość
Staraczki k***a już się pogubiłam jest im mnustwo z grudnia,października....... z zimy z lata ...... albo mój misio siedzi we więźniu na do odsiadki jeszcze 11 lat albo więcej :)

Gość gość on
o ja to ich mężowie siedzą we więzieniach, za co?

Gość gość
"Staraczki" haha chyba sraczki:) One zamiast odpuścić, bo wiadomo że jak się bardzo chce mieć dziecko to nie zawsze od razu można je mieć, to one jeszcze tymi tematami się bardziej nakręcają i siedza tam po 2-3 lata bo nadal nic...

Gość gość
tekstów Wawruszki i jego usilnych starań, by przeforsować różne idiotyczne nazwy genitaliów. durne są też tematy przemka, nie wiem po jakiego wała jest ten projekt, jeśli jego tematy nie są na tyle kontrowersyjne, żeby napędzać maszynkę, tylko denerwują

Gość gość
sraczuci smoczusie i bączusie - racja strasznie wkurzające

Gość autor topikuuuu
tematy przemka doskonale odzwierciedlają poziom tego forum

Gość gość
- "czy jestem w ciąży' - "spóźnia mi się okres" - "mam 14 lat i to była jedyna miłość mojego życia " ....... :O

Gość tako rzekne
Łiła - jak to zobaczylam pierwszy raz to monitor oplulam

Gość gość
denerwuje mnie "czy mogę być w ciąży" - jakby można było telepatycznie zajrzeć do macicy i sprawdzić :p Śmieszą mnie te tematy, bo laski na oczy nie widać, i mamy wiedzieć czy jest w ciąży :/ Po drugie, najbardziej denerwują mnie tematy przyszłych mamusiek: "Termin grudzień!!!!", "Termin kwiecień!!!", "Termin lipiec!!!" - jakby kogoś obchodziło, że są w ciąży i każdy ma się tym podniecać! Po trzecie, jakaś laska zakłada temat, że jej chłopak jest alkoholikiem albo ćpa, biję ją, wyzywa, i laska się pyta czy jest sens, żeby być z kimś takim :D Leję na maksa :D Miłość jest ślepa.