Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa21

Praca licencjacka spis treści

Polecane posty

Gość kasiaa21

Witam. Proszę o pomoc kogoś kto ma już za sobą pisanie pracy licencjackiej. Mój temat brzmi: Handel elektroniczny- bariery i ograniczenia rozwoju oraz zagrożenia płynące z e-handlu. Jak mógłby wyglądać spis treści? Co zawrzeć w 1 i 2 rozdziale? W 3 zrobię badania wśród ludzi na temat tego jakie widzą istotne zagrożenia w e-handlu itp. (czyli ankiety). W 1 i 2 teoria ale nie wiem jak rozdzielić ją pomiędzy 1 i 2 rodział. Co w 1 a co w 2?

Gość igor_36_wawa
To nie temat pracy licencjackiej tylko temat referatu. To czysta opisówka nic niewarta? W jakiej "uczelni" takie tematy dają?

Gość kasiaa21
Promotor zaakceptował taki temat.

Gość gość
mylisz pojęcia, pytasz o plan pracy, spis treści to się robi jak jest gotowa ;) ja bym wwaliła całą teorię w jeden rozdział, tylko utworzyła podrozdziały.

Gość igor_36_wawa
promotor? to powiedz mu ze taki temat nie spełnia wymogów komisji akredytacyjnej. jak będzie kontrola na uczelni za jakiś czas, nawet za 2-3 lata to mogą do tego dość i zabiorą Ci lic. Spytaj ile promotor ma publikacji zagranicznych i czy wie co to praca naukowa.

Gość kasiaa21
igor_36_wawa a co dokładnie jest nie tak z tym tematem? jakbyś go inaczej sformułował?

Gość gość
Nie taka opisówka skoro robi ankietę. To typowe. Musieliby zabrać tysiące licencjatów :D

Gość rat 666
Nie idźcie dorośli nigdzie! Ja Was kształcić nie każe!

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Zainteresujemy się pani działalnością. POLICJA.