Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polecacie leżaczki bujaczki

Polecane posty

Gość gość

Zamierzam kupić duzo osób mi mówi że to strata pieniędzy tylko, ja chciałam taki z wibracja czy ona się przydaje?

Gość gość
ja mam z wibracja i to zalezy od humorow synka :) ale ogolnie ciesze sie,ze kupilismy

Gość gość
ja polecam, to dawało mi możliwość zajęcia się sobą czasami. Tylko polecam jak dla maluszka takie do 9 kilo z pozycja leżącą. Albo z fischer price taki 3 funkcyjny. Jak szkoda c****eniędzy to poszukaj używanego na allegro.

Gość gość
Mi taki lezaczek zycie uratowal. Starszy syn mial jakis GPS w tylku, budzil sie i zaczynal plakac, jak tylko wychodzilam z pokoju, wiec bralam go ze soba w tym lezaczku wszedzie - do kuchni, do lazienki, do ogrodka, zeby pranie rozwiesic etc. Poza tym sypialnie mamy na gorze, a jednak wiekszosc czasu spedzalam na dole, pomiedzy salonem a kuchnia, wiec wygodniej mi bylo z tym lezaczkiem, bo kojec zajmuje sporo miejsca.

Gość gość
Dla mnie leżaczek był niezastąpiony chociaż dziecko nie spędzało w nim pół dnia oczywiście... Synek ma 10 miesięczy i nadal z niego korzysta. Są też takie, które można rozłożyć na płasko jak taką kołyskę wtedy możesz nawet noworodka do tego włożyć. Ja polecam.

Gość gość
A moj syn go nie znosil. Tylko sluzyl do karmienia. I to krotki okres.

Gość gość
moja ma z fisher price taki do 18kg z wibracjami i składa się do później w krzesełko-moja ma 3 lata i dalej nam służy często siedzi już w krzesełku albo leży i się buja oglądając bajkę