Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia07

Schudnąć za wszelką cene! Jak?

Polecane posty

Gość Gonia07

Hej ;* tak wiem jest milion takich tematów ale jednak postanawiam tu napisać. Do rzeczy mam 161 i waże 65 kg, od zawsze byłam "duża" ale teraz to przegiełam. Im bardziej staram sie schudnąć tym więcej tyje, przez ostatnie 3 tygodnie przybyło mi 4kg to jest jakiś kosmos, nie umiem sie zmotywować, każda dieta trwa 3 dni a później napady głodu wymioty i tak w kółko... błagam o pomoc, jak wytrzymać na diecie? chcę schudnąć 15kg. jak radzić sobie z głode, który rośnie w miare jedzenia? jakie ćwiczenia są najlepsze na spalanie tłuszczu ale nie na wyrabianie mięśni? i ostatnie pytanie czy jeśli od urodzenia jestem "duża" to mogę mieć naprawde piękne i szczupłe ciało czy już zawsze będę gruba?

Gość gość
Nie nie będziesz duża. .motywacji ci brakuje.Ja mialam napady glodu i chęć na slodycze..biore chrom 3 miesiąc i juz tego nie mam..musisz wytrzymać na diecie a najlepiej zmienić nawyki żywieniowe ..

Gość lchefka
A nie lepiej zdrowo niż za wszelką cenę? Wyeliminuj węglowodany i dodaj tłuszcze. Zdrowo schudniesz:).

Gość gość
Głodówka.

Odsylam do mojej stopki plus polecam calkowita rezygnacje z ciast, slodyczy I chipsow oraz jesli dasz rade, diete warzywno-owocowa. Ja schudlam na niej 6kg w miesiac. Wczesniej schudlam 8kg w rok przestajac jesc biale produkty. A parametry wyjsciowe w styczniu 2013 mialam podobne: 164 wzrostu I 69kg zywej wagi :-P Teraz mam tylko 55.5kg I jeszcze licze na spadki bo zostalo mi niecale 2 tygodnie diety.

Gość gościówa codzienna
Grunt to silna wola. Bez tego trudno ci będzie cokolwiek zdziałać. Może zamiast głodówki i obżarstwa na zmianę zacznij od wymiany produktów na zdrowe. Zmniejsz porcje jedzenia, na początek tylko trochę, a nie od razu na pół. Dobrym sposobem jest zamiana talerza dużego na mały. Tam siłą rzeczy zmieścisz mniej. Wydłużaj przerwy pomiędzy posiłkami do 3 godzin. Jak musisz coś podjadać to: bakalie ( ale nie cała paczka na raz! ), warzywa ( marchewka, papryka, ogórek itd. ) pokrojone w słupki. Bardzo uważnie i dokładnie wszystko przeżuwaj. Nawet 20 razy jeden kęs. Jedzenie dobrze rozdrobnione puchnie w żołądku i szybciej czujesz się syta. Nie najadaj się " do końca". Organizm potrzebuje około 20 min., żeby przesłać do mózgu informację, że jest najedzony. Jeśli po tym czasie nadal jesteś strasznie głodna to zjedz owoc na deser. POWODZENIA!

Gość lchefka
Taaaa, owoc. Cukier najlepiej sobie podjeść...

Gość gościówa codzienna
lchewka - Ty pijasz kawę ze śmietanką, sałatki jadasz z majonezem i zagryzasz kabanosem - to zdrowiej?

Gość lchefka
Oczywiście, bo to tłuszcze a nie węglowodany. Tluszcz nie zmienia sie w naszym organizmie w tłuszcz, a węgle tak.

Gość MELANINA
Hej , hej !! ja mam to samo , 3 dni diety i napad na lodówkę , nie czuję sytości kiedy zaczynam żreć , np w weekend przytyłam 3 kilo , żarłam same słodycze , od wczoraj jestem na diecie warzywa , owoce , i ryby , na jeden posiłek dziennie ryba po siłowni , bo trochę ćwiczę i biegam , pierwszy dzień mam za sobą , dzisiaj jest drugi . Ważę 56,3 i mierzę 160 , mój cel to 50 kg !

Gość MELANINA
zamierzam zrzucić te cholerne 6kg do 1 maja . choćby nie wiem co się działo , jest mi ciężko bo nie lubię za bardzo ani owoców ani warzyw ale lepsza taka dieta niż głodówka

Gość gościówa codzienna
Oj lchewka, daj spokój. No naprawdę kto takich rad udziela? Od kiedy majonez odchudza? I od kiedy jest zdrowy?! Szkoda czasu nawet na komentowanie takich bredni, ale jeszcze nie daj boże ktoś posłucha?

Gość lchefka
A wg ciebie odchudzają produkty light i owoce? Trochę po tyłach jesteś.

Gość gościówa codzienna
A gdzie ty dziewczyno w moich wypowiedziach wyczytałaś choćby słowo "light"? Co do owoców to napisałam, że na deser a nie od rana do wieczora. Ale i tak uważam, że owoce są 1000 razy zdrowsze od bigosu koleżanko. Nawet te najbardziej słodkie.

Gość lena_duchannes
witaj w klubie! również chcę schudnąć około 15 kg. z tym, że ja mam 171 cm wzrostu i ważę 68 kg. wiem, że jest Ci trudno, bo mnie też. czasami mam tak wielkie chwile zwątpienia i myślę, że nie dam rady. schudłam już 6 kg i jestem z siebie dumna poniekąd. jednak chciałabym ważyć 52 kg.. :(( ja ćwiczę od 2-3 tygodni z mel b: rozgrzewka, cardio i pośladki. i z jillian michaels. dość męczące ćwiczenia ale mnie się już poprawiła kondycja i robię je bez większego problemu. moją słabością są słodycze i lody. nie mogę się obyć bez nich i ciągle walczę :c jestem z Tobą. myślę, że jeżeli naprawdę chcesz, to Ci się uda.

Gość gość
to ja do Was:) 172,70kg, szerokie biodra,grube uda, skrzydełka i tak mogłabym wymieniac dzis przesadziłam z jedzeniem zjadlam juz kolacje i koniec od jutra 5 posilkow,stałe pory,białko na kolacje i zapisywanie jedzenie to na mnie działa