Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecające kurestwo

Polecane posty

Gość gość

w samej pracy k***y nie ma nic fajnego,ale w przypadkowym seksie,jak atrakcyjna laska,daje się w sobie spuszczać,komuś kto jej pociąga,ale twardo wytrzymuje całą noc

Gość SzamboBambo
mnie podnieca kupka :)

Gość gość
też fajnie,a mnie k******o

Gość gość
co jest k***wskiego w spuszczniu się do pochwy? k***wsko to jest na twarz ,piersi lub brzuch

Gość gość
to,że laska daje spuszczać się facetowi przypadkowemu całą noc,mimo,że już wie,że gość jej nie pociąga,dla mnie to byłoby coś k***wskiego i kręcącego

Gość gość
żeby sobie myślała duchy,ulżyj sobie oblechu we mnie jeszcze raz i tak się więcej nie zobaczymy

Gość gość
a jak jeszcze w ramach jakiejś zabawy w swingowanie,swojemu partnerowi przez telefon powiedziałaby,że facet jest beznadziejny,ale zostanie całą noc,i jeszcze mu o*******e

Gość gość
szkoda,że to tylko fantazje

Gość gość
Wiem że trójkąty wiele małżeństw gorsza to po co wchodzą na takie Strony!!! Ja żonce właśnie pokazałem takie wpisy i powiedziałe że byś nie chciała takiego seksu i tu się zdziwiłem bo odpowiedziała że pragnie takiego właśnie seksu.Oczywiscie w maojej obecności bo trafiają si e różni zboczńcy.Przez przypadek przyjechał kuzyn żony i nocował u nas właśnie doszło do takiego seksu a gdy widziałem że wkłada penisa do zonko pochwy to o małao sie nie spóściłem.Dlatego mysle ze to wspaniały pomysł żeby był zawsze mąż podzcas badań pochwy u ginekologa zwłaszcza ze mamy Prawo do obecnosci i by był przy porodzie.Nie ma wtedy takiego podniecenia jak u mnie.Zerżnął żonke ja po nim i okazało się ze to nie koniec bo jego zeonka od dawna sie podkoch*je we mnie i bedzie czworokąt.Oczywiscie żonka zdecydowała że najpierw jedna para bedzie sie kochać potem druga by widzieli jak wchodzi do pochwy obcy członek.Mieliśmy trochę problemu by powiedziec o tym by żerznął żonke by się nie obraził nie wziął za zboczeńców na szczęście sie udało czekamy na kolejny seks.Dodam że ma mniejszego członka lecz grubego zawsze to jest jakies urozmaicenie.Dymał żonke dosć długo zanim wytrysnął ona jeczała bo miała pełną c*pke ledwo wchodził do niej.Nie było analków ani lodzików oczywiscie z obcym z prezerawtywie.