Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

urodziny 2 latki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Za 2 tygodnie c贸rcia ko艅czy 2 lata, robimy urodziny skromne dziadkowie i chrzestni b臋dzie 2 dzieci. Nie mam pomys艂u co przygotowa膰, chce zrobi膰 tort 艣mietankowy a co dalej??? Dajcie jakie艣 pomys艂y

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
koniecznie ros贸艂, potem schabowy z kapusta, na deser tort i kawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie lubi臋 roso艂u i schabowego. Poza tym nie chodzi mi o obiad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli to nei ma by膰 obiad a chcesz zrobi膰 tort- w ko艅cu to urodziny, to tyle wystarzcy! zw膮艂szcza jesli am byc w kameralnym gronie. Tort, kawa, herbata, ciastka jakies drobne, dla dzieciak贸w, tyleeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro to jej urodziny to zr贸b co艣, co lubi najbardziej. Jakie艣 muffinki, ciasteczka, ulubiony soczek albo mus. Sama wiesz najlepiej co c贸rka ch臋tnie wcina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o t膮 cz臋艣膰 "na s艂odko", to ja mia艂am tort g艂贸wny, chyba ze 3-4 ciasta dodatkowo, babeczki z owocami, muffinki, koktajl owocowy (z mro偶onych truskawek), kolorowe galaretki i lody, a no i jeszcze by艂 taki jakby bufet dla dzieci gdzie by艂a ta cz臋艣膰 niezdrowa :D tzn. m&msy i inne dra偶e, pianki, paluszki, lizaki, cukierki, ale u nas by艂a 3 dzieci i 9 os贸b doros艂ych, plus mamy zwyczaj 偶e go艣cie zabieraj膮 ze sob膮 cz臋艣膰 ciast do domu. A jeszcze mi si臋 przypomnia艂o, 偶e na roczek robi艂am te偶 sa艂atk臋 owocow膮.

Udost臋pnij ten post