Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hlhl

Katowice Ligota GCZD zbieram opinie

Polecane posty

Gość hlhl

ktos tam byl?

Gość Justann
Wielki szpital, pewnie zależy od oddziału

Gość gość
ja bylam z dzieckiem na sor, bylismy skierowani na konsultacje ze specjalista, bylam zadowolona z wi9zyty

Gość MoniaMM
Jeszcze jako dziecko często bywalam w tej klinice. Lekarze i pielęgniarki nastawione na dobro dzieci. Szpital jest wymalowany i czysty a to w dzisiejszych czasach jest również ważne. Moja bratowa rodziła na Ligocie i muszę przyznać, że opieka nad matka i malenstwem jest bardzo dobra. Po porodzie zrobiono wszystkie badania mojemu bratankowi a następnie trafił do swojej mamusi i tak przez 3 dni. Nie mówiąc już o badaniu malenstwa. Ogólnie bardzo pozytywnie

Gość gość
Ja byłam z synem na chirurgii. Pielęgniarki były bardzo miłe, znały każde dziecko po imieniu, do lekarzy tez nie mam zastrzeżeń.

Gość gość
ja też byłam na chirurgii - dzieci młodsze i pielęgniarki bardzo mało robiły...leżałam tam 3 tygodnie, więc wiem, co mówię...i mam porównanie z innymi szpitalami...np. sama musiałam opatrunek zmieniać po operacji!!! a lekarz zlecił to pielęgniarce. jak dziecko zwymiotowało mi na całą salę...rzuciły czystą pościel, ligninę i poszły... jeśli chodzi o lekarzy - na chirurgii bdb - a to najważniejsze.. !!!

Gość gość
podnosze

Gość gość
Świetny szpital i personel. Byłam z córką w sierpniu potem w pażdzierniku miała operację serca i w grudniu. Podejście lekarzy i pielęgniarek do rodziców ,dzieci i młodzieży jest nie ,potrafią wytumaczyć i uspokoić i rodziców i dzieci .Takich szpitali z taką opieką powinno być więcej w Polsce.Ja z moim dzieckiem byłam z małopolski bo nie znalazłam pomocy dla naszej córki w naszym szpitalu .Polecam wszystkim ten szpital