Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za Tobą szczęśliwy Piotrze

Polecane posty

Gość gość
Co ty wiesz o Niej? Znasz ją ??....nie poniża się,pisze co myśli,ty byś miała tyle odwagi,wiedząc,że on to czyta i wie że to ty??

Gość gość
O następna pindzia skrzywdzona przez faceta o tym popularnym imieniu :( ty kobieto się opanuj ,właśnie ty,to że skrzywdził cię jakiś P. nie oznacza że wszyscy są właśnie tacy.

Gość gość
:) ja nie ulegam takim slabosciom, wiec nie mam potrzeby wczuwac sie w twoje imputacje. bisajd, to sie zwyczajnie nie opyla na dluzsza mete, zeden k...tas nie jest tego wart. ;)

Gość gość
hej laska co ci przeszkadza nasze pisanie?? ja nie biegam za nim i nie szukam uczucia

Gość gość
I tu ci przyznam rację :) choć jestem facetem,żaden! Nie jest wart aby o niego zabiegać jeśli...skrzywdził,ale sytuacje mogą być tu zgoła odmienne lub po prostu inne,tęsknota może mieć różne oblicza :( nie trzeba krzywdzić by tęsknić....ale zawsze się cierpi :(

Gość gość
starzy jestescie oboje wiec napisze z nadzieja ze dotrze do was jak do doroslych. to ze macie swoje zycia a na kafeterii flirtujecie wspominajac swoje mlodziencze wzloty postaci przez lata wyidealizowane jest niezdrowe nie tylko dla waszych obecnych zwiazkow, ale tez dla was samych. rozdrapucjecie nie rany a blizny. zadreczacie siebie gdybanka 'co bylo gdybysmy' i dam uciac reke ze odkopujac dawne wyidealizowane uczucia robicie swoim psychikom glebsza sznite nizbysie postarali sie naprawic relacje w malzenstwach. czy wezmiecie pod uwage moje rady? nie sadze, ale za kilka lat takiego pisania o czyms, co gdyby dzis mialo okazje sie ziscic mogloby sie okazac takim samym niewypalem, bedziecie emocjionalnymi wrakami. slowo daje :)

Gość gość
:D piszesz tylko coś co wiemy doskonale,może i staży jesteśmy jak piszesz może i głupi nawet :( lecz nie o rady tu chodzi lecz o całkiem coś innego,o nasze związki się nie martw,nie cierpią przez to pisanie....może właśnie nie cierpią przez to,właśnie :( ale dziękuję Ci za rady i miłego dnia :)

Gość gość
ja emocjonalny wrak?? gościu nie wiesz do kogo piszesz, dobre a to ci się gościu udało normalnie humor dnia jak nie miałam humoru tak teraz mam, dzięki

Gość gość
k***a starzy ! sorry :D analfabeta s t a r y

Gość gość
kurde ale przecież nie flirtujemy ! prawda ? :D pewno że nie !

Gość gość
Dobra stary wrak musi iść na siłkę :D pozdrawiam wszystkich,będę myślał o was przerzucając żelastwo,hej ! :) cześć moja przyjaciółko

Gość gość
hej, miłego dnia i fajnego pobytu na siłce pa, pa Twoja przyjaciółka;)

Gość gość
dodam jeszcze ze istnieje rodzaj ludzi, do ktorych zadaje sie mozna by was po wielu tutaj waszych przeczytanych watkach zaliczyc. a ktorych samo w sobie upublicznianie i eskalowanie swojego nieszczescia daje wieksza satyswakcje niz efektywne rozwiazanie go by w efekcie zakonczyc zrodlo cierpien. ot, lubuja sie w katowaniu bardziej niz w dazeniu do stabilizacji - cos jak Stach i Dagny ;) taki moznaby rzec emocjonalny munchausen :)

Gość gość
a to wy nie jestescie baetka i piotrus ? ops, to sorrki :P

Gość gość
ale nam emocjonalnie nic się złego nie dzieje ja mam swoje życie dość ekscytujące i On ma swoje szczęśliwe tak sobie czasami coś piszemy

Gość gość
Takie myślenie o drugiej osobie będąc w związku to też ZDRADA.

Gość gość
jasne zdrada myślenie o innej osobie,to jak moja żona myśli o jakimś facecie w którym była zakochana to mnie zdradza ??? :D :D :D czy jak ja pomyślę o jakiejś dawnej miłości to też zdrada ??? fakt posłuchaj tej piosenki ! I weź nie p*****l ! :D

Gość gość
dziwne, chwyta prawą reką i kręci w prawo a potem pokazane ze trzyma lewą i otwiera :D

Gość gość
Jest z niego szczesciarz. Pewnie dlatego nie jesteśmy razem...

Gość gość
Cieszę się, że znalazł sobie kogoś takiego kogo bardzo kocha i że jest szczęśliwy jego szczęście sprawia mi radość.

Gość gość
Mam nadzieję że też spotkam swoją miłość, że zdążę....bo czasu coraz mniej.

Gość gość
wybacz, ale sam nie wiem po co się spotkaliśmy kiedyś tak jakoś wyszło żeby sobie popisać i sobie pobiecywać różne rzeczy, tak dla jaj się spotkaliśmy

Gość gość
nie podszywaj się cwelu :( ! a zresztą ,Ona wie że nie napisał bym takich bzdur,miłego dnia i tygodnia Chaberek ;)

Gość gość
nie jestem cwelem, miłego tygodnia

Gość gość
to są bzdury????

Gość gość
sorry :( to Ty pisałaś :( smutne to było i mocny cios :( ...ja się nie spotkałem dla jaj ani po to by coś ci naobiecywać,chciałem wtedy...zresztą,nie ważne,nie robiłem sobie jaj,ale Ty chyba tak,przykro to słyszeć teraz,może masz rację...nie potrzebnie,do widzenia.

Gość gość
nigdy jaj nie robiłem sobie z Ciebie,będzie lepiej jak posłuchamy rady gościa z wczoraj i zaprzestaniemy tych,ograniczonych,ale jednak, kontaktów.Mam nadzieję że wszystko się u Ciebie dobrze ułoży i zapomnisz o mnie do końca i całkowicie,tego Ci życzy Duch przeszłości.

Gość gość
Szczęśliwy Piotrze niech Ci się układa dobrze