Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dla kobiet które lubią seks..:)

Polecane posty

Gość gość

Witam.. jestem młodym i fajnym.. zadbanym i dobrze wyglądającym chłopakiem.:) mam 24 lata a mnie bardzo kręci seks.. noo czuję ze mam bardzo wysoki poziom testosteronu.. Oglądam sie za dziewczynami jak się tyllko da.. a nawet czasem one za mną.. Bardzo mnie to podnieca..;) więc jeśli któraś z pięknych pań ma ochotę ze mną się podzielić też takim wielkim zamiłowaniem do seksu.,, mozecie pisąc;)

Gość gość
Jesli któraś chce popisać o seksie odwaznie ze mną to podam mail.: xxx3211@interia.pl Piszcie panie;)

Gość gość
Bardzo chcę z kimś na ten temat popisać.;) mam dziewczynę .. jestem normalnym chlopakiem. ale mam codziennie taka wielką ochotę na seks.. zzawsze mi mało.. jak się kocham z moja dziewczyną jest mi dobrze. ale po jakimś czasie .. (mówię tu o paru godzinach) to mi sie znowu chce pieprzyć.. jak to zrobić zeby się mniej chciało.. wszędzie widze dziewczyny,, te tyłeczki słodziutkie na ulicy. jak mnie to mocno moze kręcić.. az czasem się tak podniecę jak widze jakąś ładna dziewczyne.. chciałbym miec nawet kochankę. myslę ze moze wtedy ten testosteron byłby nizszy.) a tak to chodze jak wulkan.. Tylko ciągle seks, seks, seks,seks..:) panie piszcie do mnnie. maila podałem... :*

Gość doctorre amorre
szkoda ze nie mam corki dalbym ci w zastaw zebys sobie pobzykal 🖐️

Gość Greg32
Nie licz na to ze odpisze Ci jakas fajna babka . 90% to tutaj faceci i 10% innych obojniakow . Skoncentruj sie lepiej na realnym swiecie

Gość gość
Może akurat się któraś odezwie..;) a moze któraś panienka ma ochotę popisac. o seksie.. o wyuzdanym seksie i fantazjach które sie nawet nie spodziewały d******.:)