Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dilahlaa

Odchudzanie czas zacząć

Polecane posty

Gość Dilahlaa

Witajcie. Postanowiłam zmienić swoje zycie i zrealizować chociaż raz w życiu postanowienia noworoczne. Palenie rzuciłam w styczniu. Na diecie od miesiąca. 5 kg mniej. Jeszcze 20 przede mną. Może ktoś się dołączy.

Gość gość
Ja nie pale wiec nie moge

Gość Lyn
Hej :) Ja sie przyłączam. Od wczoraj jestem na diecie, chce schudnąć ok 17 kg, więc troche tego jest. Razem zawsze raźniej :)

Gość gość
Ja od listopada pływam 3 x w tygodniu i już ubyło mi sporo cm, waga bez zmian. Od dziś dorzucam chodakowską i do lata może nie będzie się na mnie trzęsło sadło

Gość gość
Pani chod..niech spada ma takie pojecie o cw na schudniecie jak poczyta i pomalpuje przez ostatnie jej akcje stracila umnie

Gość Dilahlaa
No ja po 2 min Chodakowskiej wyłączyłam te ćwiczenia. Nie umiem ćwiczyć w domu. Poszukałam w swoim mieście miejsc gdzie mogę sobie poćwiczyć i znalazłam w Centrum Kultury aerobik za 10 zł miesięcznie. Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach i było super. Plan na ten tydzień dieta + ćwiczenia./ Poniedziałek i środa BASEN a wtorek i czwartek aerobik :) reszta tygodnia spacery wieczorem. Puki mam męża w domu to mogę sobie pozwolić na taki grafik. Jak wyjedzie trudno będzie mi ogarnąć dzieci, dom, pracę zawodową i ćwiczenia :( no ale spróbuję.

Gość emilka ze zlotym warkoczem
Ja tez rzucilam palenie-miesiac temu .zajadam stres- szukam papierosa w lodowce i puchne he he. Mam do zgubienia 10 kg - planuje zrzucic w 3 mies :/ Zaczelam od wczoraj - ripped in 30 z Jillian Michaels i kupilam cross trainera z reeboka. Po tygodniu dam znac jak mi poszlo ... Jakie masz wymiary?

Gość Dilahlaa
No ja po rzuceniu palenia przytyłam w półtora miesiąca 8 kg. Teraz zgubiłam 5 ale jeszcze 3 kg samej nadwyżki z papierosów zostało mi do zrzucenia. A potem pozbywam się nadwagi :) odchudzam się pod okiem dietetyka. jem 5 posiłków dziennie i mam wrażenie, że nic nie robię na tej diecie tylko jem :)