Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaskoczonaJa

czy wasi partnerzy mówią czułe słówka

Polecane posty

Gość ZaskoczonaJa

Tak jak w temacie. Czy Wasi partnerzy umacniają Was w przekonaniu o swoim uczuciu, poprzez czułe słowa typu: jesteś dla mnie najważniejsza, kocham cię? Mój facet z którym jestem od roku nigdy mi tego nie powiedział, twierdząc, że nie okazuje uczuć. Przykro mi z tego powodu, bo czuję się jakbym była z kolegą...

mój upewnia, ale nie jakoś przesadnie często, jednak na te 2 ważne słowa musiałam poczekać 5 miesięcy, powiem ci jednak,ze najważniejsze sa czyny, jeśli za słowami nie stoją czyny to sa gowno warte,

Gość gość
no wlasnie moj prawie kazdego dnia mowil ze kocha , ze jestem dla niego najwazniejsz jednak za tym wszystkim kryly sie jego oszustwa i klamstwa, byl tez agresywny wobec mnie, no to halo - ale to jak to w koncu z ta miloscia jest tu prawi komplementy , czule slowka, przytulanki a tu takie rzeczy ??? jeszcze bezczelnie klamal w oczy ze on mnie niegdy nie oklamal bo by nie mogl tak postapic, skonczony dran

Gość gość
dlatego czasem milczenie nie jest zle :)

Gość poli31
mój mąż codziennie po kilka mi mówi ,że mnie kocha,zresztą widzę że mnie kocha

Gość gość
dobrze niech on mowi ze kocha i okazuje to w wlasciwy sposob moj okazywal owszem ale za plecami takie swinstwa robic ?? i z takim czlowiekiem mam sobie przyszlosc ukladac, bo on kocha i teskni i teraz za mna placze ?? szkoda ze nie plakal jka mnie oklamywal czy oszukiwal. d**ek

Gość gość
Moj maz swoimi czynami mowi o swoim uczuciu do mnie . Czule slowka slysze raz na jakis czas ale my jesteśmy juz starym małzenstwem .:-) Na poczatku ....codziennie ,az za czesto ,toteż nawet troszkę mnie to drażniło ...:-)

Gość poli31
a co tu ma staz do tego czy ktos mówi czułe slowka czy nie?...my jestesmy 11 lat po slubie i codziennie mówimy sobie czułe słówka

Gość ZaskoczonaJa
Ja wiem, że czyny są ważne. Owszem przytula mnie, daje całusy w policzek, ale czasami brakuje mi zwykłego: zależy mi na Tobie, jesteś kimś ważnym. Ot takie pierdoły, a jednak. Zastanawiam się czy on taki jest, czy mu po prostu nie zależy. Planów na przyszłość związanych ze mną nie ma, chociaż mieszka z bratem, a ma 32 lata, więc chyba czas się jakoś określić. Nie mówię tu o zaręczynach, czy ślubie, ale żeby chociaż powiedział, że kiedyś zamieszkamy razem czy COŚ. Sama już nie wiem, czasami czuję się jakby był moim kolegom.

no to załóżmy,ze powie te czule słówka typu "bardzo mi zależy na Tobie" "zamieszkamy ze sobą" uspokoiłoby cie to ?

Gość ZaskoczonaJa
@ trolik- przynajmniej czułabym się jak w normalnym związku i tak pewnie by mnie to uspokoiło i zapewniło, że coś do mnie czuje... @ zawsze szczery- chodziło o to, że to ON nie okazuje.

no widzisz ale to nadal tylko slowa, powie i co z tego jak przez kolejne miesiące nadal nic nie będzie robil, tu bardziej chodzi o to czy on cos w ogole czuje i planuje, a nie o to jak czesto to wyraza..

Gość ZaskoczonaJa
Powiedział, że jest typem człowieka, który nie okazuje uczuć i nie potrafi ich wyrażać. Początkowo wierzyłam, od kilku tygodni przestałam i zaczęłam się poważnie zastanawiać- stąd ten temat.

od kilku tygodni przestałam x no to git, rownie dobrze ktos moze powiedziec, kocham cie ale jak sie nie widzimy to nie tesknie, tak po prostu mam :-)

Gość ZaskoczonaJa
Chyba się za bardzo zauroczyłam, teraz to wszystko się nie wydaje takie piekne jak na początku znajomości....

Gość riri222
ja w związku 5 lat, 3 lata razem mieszkamy i codziennie sobie "słodzimy", smsujemy, przytulamy, komplementujemy się, czasem jest aż za słodko ;) ile dajesz, tyle dostajesz. Oczywiście, jeśli jest to odpowiedni facet dla ciebie. Mój były przez 2 lata związku powiedział może z 2 razy że ładnie wyglądam, znalazłam tego odpowiedniego i teraz słyszę to codziennie ;)

Gość gość
Ja rzadko mówię swojej dziewczynie czułe słówka i zbyt często powtarzane się nudzą, bo to tylko słowa... wolę ją przytulać, całować, dotykać :)