Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal93

PROSZE POMÓŻCIE, Problem z Ptaszkiem

Polecane posty

Gość michal93

Hej, Proszę o wasze opinie, Mam problem z moim przyjacielem, otóż jak naciągam skórkę nie schodzi do końca, a jak naciągnę całkiem do końca mocno to bardzo szczypie:/ czy powinienem się z tym wybrać do lekarza? Czy was też szczypie jak ściągniecie całkiem że cały żołądź jest odkryty?

Gość gość
Stuleja jak byk :classic_cool:

Gość gość
Miałem podobnie w młodym wieku. Ćwiczyłem obciąganie i w końcu odsłoniłem główkę. Ćwicz chłopcze :)

Gość gość
Szczypie bo masz nierozciągnięty naskórek. Musisz odsłaniać żołądź co najmniej raz dziennie i najlepiej od razu myć ciepłą wodą z mydłem, a po kilku, kilkunastu dniach zaobserwujesz poprawę

Gość gość
Serio:)? ok skorzystam z waszych porad:) bardzo dziękuję:) pozdrawiam wszystkich którzy pomagają :)

Gość michal93
Gosciu nie podszywaj sie pode mnie, Odsłaniać minimum raz dziennie i potem myć ciepła wodą ale z odsłoniętym żołędziem czy nie? dziękuje wszystkim za odpowiedź . Pozdrawiam.

Gość byka za rogi
Ja też miałem taki problem, ale początkowałem z dziewczyną, która była zawsze mocno wilgotna, więc po prostu nie było problemu. Potem jednak mocno się zaangażowałem z inną, która się okazała dziewicą. Bardzo byłem napalony, a ona wystraszona, więc kompletnie sucha. No i TRACH! Trzasnęło u nas obojga. Ona krwawiła i ja krwawiłem! Na zmianę żeśmy się krzywili i śmiali. Pauzowaliśmy ze dwa tygodnie, ale potem było świetnie. Można powiedzieć, że była to "medycyna naturalna".

Gość gość
STULEJKA

Gość michal93
A skoro stulejka to co z tym trzeba zrobic? Da sie to wyleczyć?

Gość michal93
Ale jak byłem młodszy to miałem jeszcze gorzej byłem z tym u lekarza, dał mi jakis preparat do smarowania i cos do rozpuszczania w wodzie- do mycia. Potem byłem na kontoroli i mówił że sie udało bo w przeciwnym razie mówił że jak nie to operacja jakaś, ale mówił że wszystko jest w porzadku.

Gość DajMiPakiecik
A mi brwi siwieją, przeejbane