Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladaliscie wczoraj UWAGE o tym co podpalil

Polecane posty

Gość gość

Szokujące jak mozna byc takim falszywym, dwulicowym czlowiekiem. Rodzina tej zamordowanej dalej nie wierzy ze to on tak samo sąsiedzi - ale chlop jak jest zbyt idealny to aż podejrzane

Gość gość
Psychol.

Gość gość
Nie wrzucaj wszystkich katolików do jednego wora, ale dawno chyba nie bylo sprawy z tak wyrachowana osoba. Ciekawe czy nowe babsko tez ubezpieczyl?

Gość gość
Parę mies temu jak leciał program i ten facet opowiadał i siedział jeszcze z odsłoniętą twarzą bo nie był podejrzany a pierdzielił jakieś katolickie gadki o tym jak im dobrze u Pana i się spotkają ,od razu powiedziałam że ich podpalił i się nie myliłam .Facet tak cwany ,dwulicowy ,zasłaniał się wiarą w Boga oddał Bogu rodzinę ,aniołki te małe i takie tam pierdoły , ale widać od razu było że dziad ma za uszami .

On się leczył psychiatrycznie udowodniono od kilku lat, wiec świr , co tu zakłamywać? Miał objawy rozdwojenia jaźni, wiec leczył się psychiatrycznie , dlatego nie dziwi mnie to nawet wcale ze tak angażował się w zycie kosciola i w im uczestniczył Chory człowiek dokonuje chorych czynów i wierzy w chore zjawiska

Gość callineczzkaaaa
ToksycznaKobita dlaczego obrażasz osoby wierzące ??

Gość gość
a moze to opętanie albo świadomy tego ze spali rodzine wczesniej chodzil do psychiatry udając chorego psychicznie zeby uniknąć kary?

Gość gość
Facet świadomy w 100% to widać po nim jak na dłoni ,żaden czub może chciał zrobić z siebie czuba na wszelki wypadek ale na pewno nim był .

Gość gość
na pewno nim NIE był -zjadło mi .

Myślę że jego wiara nie ma tutaj nic do rzeczy. Złych czynów dokonują zarówno ateiści jak i os uwarzające się za katolików. Nie mniej wydarzenie bardzo szkujące i smutne . Osoba, która uważamyza njbliższą i która powinna wspierać i chronić rdzinę morduje i to w taki sposób. Bo nie było to działanie w emocjach a okrutna zaplnowan zbrodnia nad ktora myslał pewnie długi czas. Kilka miesiecy tem ogladałam ten progrm i ryczałam jak głupia ze taka tragedia go spotkała.

Gość Mężatka1980rok
Jak dla mnie ludzie dzielą sie na złych i dobrych . Wiara w cokolwiek nie ma tutaj zadnego znaczenia ..Facet byl zly i dlatego zrobił coś tak strasznego .

Gość kobieta kobiecie
dlatego jest too niechyny przyklad ze NALEZY ISC PO POMOC DO PSYCHOLOGA/PSYCHOTERAPEUTY gdy mamy za sobą przeszlosc nieciekawą w rodzinie... i nie wstydzic sie tylko przec do przodu, walic do przodu...

Gość gość
bo to co bylo nasza przeszloscią bedzie rzutowac na nasze przyszle zycie...

Jak to obrażam osoby wierzące? napisałam ,ze ten facet to jest świr, on jest psychiczny, leczyl się psychiatrycznie, dla ciebie to obraza i się z tego powodu oburzasz??? Ok niech ci będzie, nie wolno nic brzydkiego na temat tego czuba napisać, bo katolik tak? idz ty w cholerę Pisze na niego tak, bo jest psycholem i bulwersuje się ile chcesz, nie zmienie zdania na jego temat

Gość gość
Cała ta rodzina jakaś dziwna.. sami ministranci, posługi w kościele, sprzątanie kościoła, jakies oazy. Facet nakręcony, gada jakieś brednie na temat boga, że jego dzieci są zbawione, że on wie, że są w lepszym świecie, że jest im dobrze. Wierzył w bajki, to mu się w głowie poprzewracało. Ciekawe o czym myślał, gdy jego najbliżsi umierali w męczarniach. Jak można spalić istoty żywe (obojętnie ludzie czy zwierzęta)?? I teraz do końca życia, za pieniądze wszystkich będzie sobie przebywał w psychiatryku lub więzieniu. Jedzonko będzie podane, ubrania wyprane, tv będzie, ciepło w zimie będzie. O nic się nie będzie martwił. Niech go lepiej też spalą.. to będzie w jak on to mówił -lepszym świecie.. tam będzie mu dobrze.

z takim lekkoduchem p*******il o niebie , o aniołkach , był pełen spokoju Od razu dalo się wyczuć od swira nawiedzonego KATHARSIS ,wiecie co to jets? zapewne wiecie i to był jawny znak ,ze ten facet nie jest zdrowy na mozg Dawno mój to mąż wyczul i ja tak samo ,wręcz jakbyz duma się wypowiadal gdzie jego rodzina trafiła i co się z nią dzieje, on był z tego powodu WNIEBOWZIETY!!

Gość gość
ale że on p*******ł tak jak piszesz ,to nie znaczy że jest psychiczny bądź jest zawzięty w swojej wierze ,facet wiedział co robi ,robiąc z siebie takiego nawiedzonego ,a to po prostu perfidnie zaplanowane zabójstwo a takie zachowanie to teatrzyk .

Gość gość
Gdyby byl faktycznie wierzącym katolikiem nie prowadzilby podwójnego życia jest wyrachowany kreacja na osobę pobozna miala oddalić od niego podejrzenia. Nikt po świętoszku nie spidziewalby sie czegoś takiego. To nie jest chora wiara tylko zimna jalkulacja

Gość gość
Do kobiety Toksycznej----- kobieto nie kazdy kto byl u psychiatry jest chory psychicznie

Gość gość
Autentycznym zjawiskiem jest fakt ze od zagorzalych katolikow lecacych co tydz do kosciola nalezy sie trzymac z daleka i sie ich bac. To przerazajace ale prawdziwe.mialam takich tesciow ,dostrzegam takich ludzi wokolo siebie.to zli ludzie. Tamtemu zbrodniarzowi zycze ciezkiej doli i wiezienia!!biedna kobieta i dzieci

GOSCI z - u faceta były podejrzenia SCHOZOFRENI na tle religijnym i prześladowczym , takie podejrzenia psychiatra wysnul, ale czy zostało to stwierdzone to nie wiadomo

Gość gość
jasne fanatykiem religijnym był facet ,brał kredyty i miał długi ,ubezpieczył żonę na krótko przed śmiercią na dużą kwotę ,przecież to żaden schizol tylko facet z długami i trzeba było coś wymyślić ,o to wymyślił sobie sposób na zdobycie kasy .

dlatego pisze,ze miał PODEJRZENIA ,ale diagnoza jednomyślnie NIE została jak do tej pory postawiona Cwany materialista z psychopatycznymi zapedami, bo ten człowiek jest świre psycholem

Z satysfakcja głosił , że jego rodzina została zbawiona, sa w lepszym swiecie , trafily do nieba , on z radoscią to glosil ,widać ze by z tego powodu szczęśliwy !!Czubek a nie normalny facet Co on się naczytał w tej Biblii? przciez cale życie miał podporządkowane pod Biblię. Sadysta z niego to wiadomo ,ale do tego nawiedzony katolik