Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia 31

Czyraki odbytu

Polecane posty

Gość Asia 31

Czy ktoś z was miał kiedyś Czyraka w pobliżu lub samym odbycie ? Byłam u różnych konowałów,ale żaden mi nie pomógł . Od kiedy skończyłam 17 lat zaczęł reularnie kilka razy w roku robić mi się potężne krosty na odbycie a nawet waginie,mam tam okropne blizny ale najgorsze jest to że boli mnie cholernie przy wyptóżnianiu a o seksie już zapomniałam ,ból jest silniejszy niż rozkosz,jestem atrakcyjna ale samotna ,powoli czuję też że mam coraz częstsze myśli o samobójstwie .Proszę błagam pomocy ,pomóżcie.

Gość gość nr 01
Miałam kiedyś czyraki pod pachą - kilka i dwa na kolanie. Kolano mi wówczas spuchło i musieli mi wydrążyć dziurę na żywca by założyć sączek - by ropa mogła spływać. Ból taki, że stanąć na nogę nie mogłam a wyjście do toalety to ból nie do opisania. Czytałam o czyrakach i z tego co się dowiedziałam to przez czyraki - organizm wyrzuca nieczystość. Ktoś kto ma czyraki ma tzw. brudną krew i stąd organizm sam pozbywa się nadmiarów. Oczyszcza krew na pewno pokrzywa - herbatki z pokrzywy suszonej albo sok wyciśnięty ze świeżych pokrzyw. Więcej info poszukaj na filmikach u zielarki Stefani Korżawskiej na yout ube lub w księgarni w jej książkach. Na pewno musisz krew oczyścić i jeść jak najbardziej naturalnie by nie dolewać oliwy do ognia. Mnie pomogły herbatki z pokrzywy ale sypane nie w saszetkach bo tam są śmiecie. Najlepiej samemu zerwać i ususzyć albo gotować wywar ze świeżych. Od kilkunastu lat nie mam czyraków. Pozostały mi tylko dwie blizny na kolanie.

Gość gość nr 01
W tematyce naturalnego powrotu do zdrowia polecam na youtube więcej info: dr n.med. Jadwiga Kempisty dr n.med. Ewa Dąbrowska

Gość żółte papiery 666
Knurzego c***ja trzeba w doopę wsadzić to uleczy Cię szybko!

Gość gościnnie tu
W tamtym roku gdy pościłam - wówczas też się krew oczyszcza i przez skórę wyrzuca toksyny - pod okiem spuchłam i zrobił mi się wielki bolący wrzód - taki, że jak powieką mrugałam to miałam ból górnej powieki. Zrobiłam kompres na noc: okrągły płatek polałam moczem i przykleiłam pod okiem. Rano połowa z niego znikła. Potem jeszcze dwa dni tak samo i obyło się bez lekarza i maści. Kompres z moczu wyciąga i goi i leczy. Spróbuj sama. Nic nie tracisz.

Gość gość
Tragedia - ja p*****le !