Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hotel w Zakopanem

Polecane posty

Gość gość

Chcielibyśmy sie z mężem wybrac na 3 dniowy wypad do Zakopanego w przyszłym roku w styczniu. Wiem ze dopiero kwiecień, ale właśnie dlatego teraz pytam bo dopiero sie skończył sezon zimowy i zapewne cześć z was powracała z urlopów zimowych. Jaki hotel w Zakopanem moglibyście polecić za przystępne ceny. Chciałabym zeby był to mały hotel, pensjonat w którym panuje domowa atmosfera. No i z super widokami :)

Gość gość
Nikt nie był nigdy w Zakopanem?

Gość gość
no to Ci moge powiedziec ze nie w samym Zakopanem :) ale niedaleko ...zalezy co to ma byc czy chcielibyscie chatke goralska ale warunki oczywiscie cywilizowane :) czy po prostu jakis dom wypoczynkowy :) przez ostatnie 4 lata jezdziłam do Zakopanego z dziecmi i moim mezem i powiem szczerze :) w paru miejscach bylismy ale ciagle wracalismy do Naszego ulubionego miejsca :)

Gość gość
ja lubię hotel Mercury (pyszne jedzenie, fajny basen, super widok i na piechotkę można dojść do Krupówek, a zimą masz wyciąg pod nosem), ewentualnie Apartamenty Butorowy ja byłam w apartamencie Johny, bardzo fajny i też wszędzie blisko a na uboczu z pięknymi widokami i sauna w cenie.

Gość gość
Pensjonat Reymontówka w Kościelisku, polecam

Gość gość
Chatka góralska jak najbardziej. Zalezy nam na tym zeby pobyć sam na sam w spokoju :) Bedzoe to nasz pierwszy wyjazd bez córki od jakis 4 lat wiec chcielibyśmy ten czas spędzić w fajnej atmosferze :)

Gość Mariina
Jeżeli zależy Wam na kameralnej atmosferze, to najlepiej zarezerwować sobie apartament. Ma się wtedy całe mieszkanie do swojej dyspozycji i można naprawdę poczuć się komfortowo jak w domu. Duża oferta takich apartamentów jest na www.luxapart24.pl

Gość misiakasia2
Jeśli chodzi o Zakopane, to ja polecam ten hotel: http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/zakopane/hotel-zakopane.htm Spędziłam tam z rodzinką cztery noce w te wakacje, w ramach naszej wycieczki do Zakopanego, no i muszę przyznać, że byliśmy naprawdę zadowoleni. Dużym atutem tego hotelu, jest widok na Tatry i sporych rozmiarów basen, z którego my akurat bardzo często korzystaliśmy. Jeśli ktoś lubi aktywnie spędzać wolny czas, to jak najbardziej. Zresztą odwiedź sobie stronkę, tam jest wszystko opisane, wszystkie hotelowe atrakcje, etc.