Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baskafeel

pomocy

Polecane posty

Gość baskafeel

Witam mam problem jestem w 5tygodniu ciąży potwierdzone przez lekarza i strasznie boli mnie brzuch i pobicie krwawie to chyba nie okres. W zeszłym miesiącu nie miałam okresu i teraz dostałam boję się że poroniłam czy jest to możliwe ? Pomóżcie

Gość gość
jak mocno krwawisz to zapewne poronienie Na izbę przyjęć do sszpitala

Gość 8383
Nie chcę Cię straszyć i wszystkiego dobrego życzę jednak tak, może być to poronienie ale niekoniecznie. Udaj się na izbę przyjęć i to czym prędzej! Zostaniesz w szpitalu na podtrzymaniu jeśli wszystko okaże sie ok!

Gość gość
że masz czas pisać na kafe ja już dawno bym gnała do lekarza bo lekkie plamienie to jeszcze ale obfite to już nie przelewki!!

Gość baskafeel
No właśnie nie chciałam panikować bo wczoraj było to delikatne płomienie i ból brzucha dziś rano krwawienie nie aż takie mocne nie lało się ze mnie ale okropnie bolał mnie brzuch i teraz się uspokoiło postanowiłam przeczekać bo może to okres. Jutro mam wizytę u lekarza. Ale przestraszylam się trochę czy wszystko wporządku.

Gość gość
ale jaki okres w ciązy? W ciązy nie ma okresu , bywa krwawienie w dniu spodziewanego okresu ale ten ból brzucha na cos takiego nie wskazuje. Wydaje mi sie niestety ze to poronienie.

Gość gość
tylko cos mi sie tu nie klei z tym 5tc - jak to liczyłas?, zwykle kiedy nie wystepuje okres to jest juz 4 tc a ty pisąłas ze to było mc temu? Tak sobie mysle czy to nie prowokacja ?