Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy jestem pato

czy wg kafe jestesm patologia

Polecane posty

mieszkanie 3-pokojowe, bez kredytu, ale male bo 48 m2 na 4 osoby (w tym 2 dzieci) teraz nie pracuje, wracam do pracy we wrzesniu po 5 latach siedzenia w domu maz zarabia miedzy 4-7 tys miesiecznie, zalezy od miesiaca mamy 8 letnie auto i 70 tys oszczednosci, ponadto kupiona dzialke budowlana nie mam prawa jazdy kupuje w biedronce, lidlu, sieciowkach i lumpeksach dzieci maja wspolny pokoj (sa tej samej plci), wiekszosc ubranek mlodsze ma po starszym czasami na kilka godzin zostawiam dzieci z rodzicami lub tesciami od czasu do czasu nie gotuje tylko zamawiam pizze Czy wedlug was, drogie kafeterianki, jestem patologia?

Gość gość
idiotka...

Gość gość
no tak :( ,nie masz gosposi itd.

Gość gość
Uuuu... to jest juz patologia patologii. Czy naprawdę czujesz potrzebę opisywania swojego życia na kafe?

Gość gość
Stuknij się w łeb, najlepiej słownikiem wyrazów obcych, bo widocznie nie wiesz, czym jest patologia. I co cię obchodzi zdanie jakiś frustratek tego nędznego forum.

Gość psychol schizofrenik 666
NIE PATOLOGIA! WSZYSTKO WPORZO!

Gość AgaWus
Rzeczywiście, świetny post na tym forum hihi. Myślę, że sobie bardzo dobrze radzicie :)))

Gość gość
a dzieciaki w prywaciakach ? Bo jak nie to sorry ale jesteś patologia do kwadratu :(

Gość gość
nie, ty nie jesteś patologia, ty jesteś niezbyt mądra zakładając taki wątek, przykre to :(

och, to w takim razie mi ulzylo, mimo ze dziecko chodzi do panstwowego przedszkola, drugie tez do niego pojdzie. a czy fakt, ze kupuje w wojciku i zarze czyni mnie gorsza, czy jest to jeszcze do zaakceptowania?

NIE KUPUJE mialo byc.

Gość gość
Jak nie masz bidetu to jesteś

no nie mam :O ale mam osobno wc, czy to poprawia moje notowania?

Gość gość
Przede wszystkim większość osób na kafe powinna poszukać w słowniku co oznacza słowo patologia. Bieda, mieszkanie w jednym pokoju nie oznacza patologii (pewnie dla niektórych to szok ;) ).Absolutnie nie odnoszę się tu do ironicznego wątku autorki;)

Gość gość
Trochę poprawia, ale jak sie myjesz po kupie?

podcieram sie mokra chusteczka. nie jestem noworodkiem, ktory po kazdym wyproznieniu jest caly za przeproszeniem obsrany.

Gość AgaWus
W moich oczach podnosi hihihihi. Oddzielna łazienka i wc rulez (chociaż ja nie mam, ale mam 2 łazienki z wc - czy to się liczy?)

Gość gość
mysle, ze masz bardzo nudne zycie, skoro zakladasz tak durny temat. on jest durny nawet jak na kafe ;). wiec jestes nudziara, ale nie patologia. cieszysz sie?

Gość gość
jesteś jak nic, ja założyłem temat o trzecim dziecku i małym samochodzie, to mnie zyebali ktoś założył wątek czy decydować się na drugie dziecko i też ją zyebali równo! tu są same dyrektorki, mające wille i mężów super prezesów r()chając doprowadzają ją kilku mega orgazmów.

Gość gość
ssiesz mężowi wacunia?

Gość gość
już się powiesiłaś patologiczna babo?

Gość gość
jestes patologia bo zakladasz glupie tematy, ojj babo widac,ze ci sie nudzi, nie masz zadnych innych rozrywek.

Gość gość
Trzeba bylo napisac jeszcze gdzie mieszkasz i chowasz zapasowy klucz od domu

Gość gość
chcesz zrobić nalot na chatę patologii? weź se usuń macice, bo na usuwanie mózgu za późno dla Ciebie

Gość gość
Wez se? a ty co z bylego PGR-u pochodzisz.w ksiegarni mozna kupic slownik poprawnej polszczyzny,radze kupic

Gość gość
Moim zdaniem jesteś patologia. Twój profil psychologiczny: niedowartościowana gówniara, bez wykształcenia wyższego, która złapała gościa, i chce się dowartościować na anonimowym forum ogólnopolskim. Niesmak, niesmak i jeszcze raz niesmak. Większym szacunkiem darzę kasjerkę w TESCO, bo one chociaż ciężko pracują... Ty jesteś zerem.

Gość gość
oj baba chciała się "pochwalić" oszczędnościami :D :O

Gość gość
nie wiem czy zauwazylyscie ale autorki juz chyba tu nie ma, zreszta pewnie zmyslala bo temat byl z przymruzeniem oka, ale nie wszystkie to rozumieja :D