Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prostownica niszczy włosy?

Polecane posty

Gość gość

Mam naturalnie długie kręcone włosy, ale od niedawna odkryłam, że wolę proste. (błagam, nie piszcie, że to skarb mieć takie włosy.. Gdybyście mieli loki też byście ich nie lubili :/ ) nie chodzi tyle o to, że ich nie lubie, podobają mi się, tylko brzydko w nich wyglądam. Tzn. jedni mówią, że wolą mnie w prostych, inni że w kręconych. Ja osobiście wole proste teraz. Za kilka lat mi się odmieni xD Postanowiłam więc, że będę prostować włosy raz na 2/3 tygodnie albo nawet dłużej, zależy. Moje włosy nie ucierpią na tym, prawda? Mogę sobie na to pozwolić?

Gość gość
włosy na cipce się goli a nie prostuje,co za tempa strzała

Gość gość
ja serio pytam, o te na głowie . :/ .

Gość Staszek 91
Nie ma nic seksowniejszego niż brunetka o kręconych włosach. Czy takie występują w naturze czy to tylko stylizacja? :classic_cool:

Gość gość
Oczywiście włosy od prostownicy się niszczą ale zależy też jak bardzo , są preparaty w sklepach kosmetycznych żeby się tak to nie niszczyło ale tego nie widać mocno , ja prostuje wlosy i uważam że bardzo dobrze wyglądam w wyprostowanych i nie patrze na to czy się niszcza czy nie.

Gość gość
Bardzo niszczy, nawet bardziej niż koloryzacja.

Gość gość
nie wierzę,specjalnie nakręciłas taki temat żeby sie spuszczali nad twoimi kudłami,daj fotkę to może ci uwierzę

Gość maluje paznokcie
nie no co ty !! Wrecz odzywia :-P

Gość maluje siusiaka
nie słuchaj jej!! strasznie niszczy,wszystkie co maluja paznokcie to puszczalskie!!!!!

Gość gość
prostownica przedłuża i odżywia włosy. nadaje im niesamowity blask i objętość. prostuj co pół godziny. efekt widać już po dwóch dniach! polecam!!!

Gość gość
co pół godziny? nie za rzadko? ja polecam abys w ogóle nie zdejmowała jej z włosów,a najlepiej jakbyś miała na głowie kilka prostownic,gofrownice i osuszacz do butów

Gość gość
no tak, nie o to mi chodzi tylko chciałam sie dowiedzieć czy mogą mi sie loki zniszczyć i nie uważam, ze posiadanie kręconych włosów to powód do przechwałek, wiec jaki miałabym cel? skoro wole proste.. A ludzie juz kpiny. Nie no, dzięki

Gość gość
a taki żeby sobie popisac jaka to z ciebie lokata d**eczka:-D

Gość gość
dużo osób ma kręcone włosy, muszę dawać fotkę, żeby ktoś uwierzył? smieszne

Gość gość
K***a zaraz p*****lne z krzesła.

Gość gość
nie musisz,a kręcone takie ładne ma nie tak duzo,daj fotkę bo dawno nie widziałem ładnych kreconych włosów u dziewczyny

Gość gość
tu foty nie dam, dajcie gg to wyśle tam. k***** ktoś mi powie czy od prostownicy moje loczki mogą stracić swój naturalny skręt albo w ogóle przestać sie kręcić?

Gość gość
daj tu,nie mam gg,co ci zalezy tyle ludzi wali fotki do neta że masakra,jak jestes ładna to może narzeczonego znajdziesz przy okazji

Gość gość
chciałam tylko, żebyście doradzili czy z prostownicy zrezygnować, czy mogę sobie pozwolić na takie prostowanie, co jakiś czas, ale chyba nikt mi nie pomoże. Bol d**y maja czy co XD nie chwalilabym sie włosami na jakimś ******ym forum ja P********

Gość gość
Zrób gg szybko i tam ci wyśle, tu nie ma mowy. Ale nie rozumiem po co..

Gość gość
zgniłam xD

Gość gość
no kreci tez, nieraz to robiłam, aha XD dosc, przestańcie nie ma nic dziwnego w tym pytaniu

Gość gość
tak jak loki z durnej łepetyny

Gość gość
Dobra macie racje, chciałam sie pochwalić lokami których nienawidzę i które są rzadkością tylko ja takie mam na całym świecie tak właśnie, przyznaje sie XDDD serio mialabym być taka głupia ? XD

Gość gość
serio to sedzi cię cipka i masz chcice,a włosy to tylko pretekst,hormony ci buzują a cycuszki wyskakuja z biustonosza i krzyczą: wyściskajcie nas,liżcie i ssajcie!

Gość gość
Tak hormony mi buzuja i dlatego spytałam na kafe w jakim stopniu prostownica może mi zniszczyć włosy i czy z niej zrezygnować. Co za mozgi xdddd

Gość gość
też mam kręcone włosy, dziewczyna sie radzi a ci żółć wylewają widać że wam żal doope ściska że macie proste druty:D

Gość gość
też mam kręcone włosy, takie fale dziewczyna sie radzi a ci żółć wylewają widać że wam żal doope ściska że macie proste druty:D inaczej byście tak emocjonalnie nie reagowali dlatego że śmiała napisać że ma kręcone włosy. jak ktos pisze ze ma proste druty to nikt nie zazdrości :D

Gość gość
nie prostuj, bo będziesz wyglądać pospolicie, ja też prostowałam wiele lat ale wyrzuciłam prostownice bo strasznie zniszczyła mi włosy, nawet te bardzo drogie prostownice, zniszczą Ci loki. ja stale słysze że mam piękne włosy. nie prostuj naprawde niech im żal doope ściska z żółci :D

Gość gość
jak sie usuwa tematy z kefeterii bo ten mnie juz wkur*wia ? x jaka zazdrość hahahaha