Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra .rozmawiali ze mną jak z patolologią...cO JA MAM W TEJ SYTUACJI ROBIĆ??

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma szpotawe nóżki jedna noga utrudnia mu chodzenie ma 13 miesiecy dostałam skierowanie do ortopedy I NIGDZIE NIE MOGE SIE ZAPISAĆ NA FUNDUSZ ZDROWIA po prostu nigdzie ... jestem z Puław więc parę klinik w miescie mamy ale oczywiście wszędzie chcą prywatnie po prostu masakra :/ jak mówię że chce na fundusz zaraz wyczuwam w ich glosie ta wyższąść jakby rozmawiali z jakąś patologią :/ A JA PO PROSTU PŁACĘ TAK JAK I MÓJ MĄŻ CO MIESIAC PODATKI WIEC DLACZEGO MAM NIBY DODATKOWO PŁACIĆ ??????? U WAS TEŻ TAK JEST ?????

Gość gość
Przesadzasz. Nie nie jest, przynajmniej u mnie. W szpitalu w moim mieście jest wszystko od ręki, że tak powiem.

Gość gość
dodam jeszcze że wcale sie nie dziwie matką co teraz okupują sejm niby jak do cholery mają utrzymać swoje dziecko jak nie ma w polsce podstawowej opieki zdrowotnej ............... Tak najlepiej jak ktos nie ma za co bulić niech mu nogi obetna jak cos z nimi nie tak :/ no w****iona jestem ze masakra :/

Gość gość
a nie jestes przewrażliwiona troche? Nikt ci przeciez nic nie powiedxział - tylko wyczułas w głosie.

Gość gość
Matkom się nie dziwisz, a nie matką, ale to tak na marginesie.

Gość Autorkaaa
wcale nie przesadzam z jednej kliniki przekierowywali mnie do drugiej obdzwawonilam z 10 klinik i nic :/ nawe na nastepny rok sie zapisac do ortopedy nie moge bo jeszcze nie zapisuja a juz miejsca na ten rok pozajmywane :/

Gość gość
NFZ to porażka, zgadzam się ale kobieto tu chodzi i przyszłość twojego dziecka, zamierzasz rok czekac na wizytę??? pewne zmiany mogą być nieodwracalne, dziecko uczy się chodzić teraz i wyrabia sobie złe nawyki, potem bedzie to ciężko skorygować a rehabilitacja bedzie długa. ja myślę że personel bardziej się dziwi ze zamiast szybko pomóc dziecku, ty w tak poważnej wadzie zamierzasz czekac na wizyte funduszową.

Gość gość
czasem trzeba polać fundusz i iść prywatnie. za walkę z systemem zapłaci tylko twoje dziecko tutaj. a takie gadanie płacę podatki i mi się należy jest śmieszne po prostu. Wszyscy płacimy i guzik z tego mamy. płacisz też składkę na zus a na starość nie dostaniesz emerytury... i co zrobisz?

Gość gość
Na kafe pierwsze powiedza, zeprywatnie cienie stac, bieda, patole i kocie szczyny w piwnicy. Nie mozesz jednak teraz walczyc o to, co Cisie slusznie nalezy, ale o zdrowiedziecka. Idz prywatnie

Gość gość
dokładnie nalezy ci się ale zdrowie dziecka stawiać na szali??? ja bym poszła prywatnie.

Gość gość
idź prywatnie a nie teoretyzuj.

Gość gość
no, tez uwazam, ze dziecko jest wazniejsze, wiec ja bym od razu poszla prywatnie.

Gość gość
bedziesz kosztem swojego dziecka uzdrawiać naszą służbę zdrowia???