Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fi finkaa

chyba jestem uzalezniona od

Polecane posty

Gość fi finkaa

masturbacji :/ robie to 2 - 3 razy dziennie :/ bo moj facet jest daleko sprawia mi to wieksza przyjemnosc niz sam seks :x

Gość psychol schizofrenik 666
Powinnaś się masturbować cały dzień! Aż krocze i łechtaczka zabolą!

Gość gość
ja nawet przy facecie to robie

Gość gość
ja jestem uzależniony od robienia minetki, a to gorsze bo wymaga posiadania partnerki ;)

Gość fi finkaa
czyli to normalne i mam sie nie martiwc?? :p

Gość gość
Ja byłam. Przez długie lata związków codziennie miałam potrzebę się masturbować bo było to tysiąc bardziej satysfakcjonujące niz sam sex.. Sex nie rozładowywał we mnie też napięcia tak jak robienie sobie dobrze. Skończylo sie dopiero kiedy spotkalam obecnego partnera, ktory jezykiem doprowadza mnie lepiej niz ja siebie sama i pokazal mi jak silny moze byc orgazm pochwowy. Jak reka odjal - ostatnio robilam sobie dobrze (nie mowie kiedy jest to czesc naszych wspolnych zabaw} 3 lata temu.

Gość gosc122
chyba twoj facet jeszcze ci dobrze nie dogodzil skoro woliosz masturbacje. Zdecydowanie wole stosunek niz reka.Mam wytrysk duzy silniejszy podczas stosunku(w cipke) niz przy recznym spuscie.A jeszcze bardziej bez zadnego kondoma.Wtedy jest najwieksz przyjemosc

Gość fi finkaa
uprawiam seks od 2 lat nigdy nie maialam w tens posoborgazmu, moj facet pokazal mi pierwszy co to jest miec orgazm, bo wczesniej nie odczuwalam potzreby masturbacji, ale teraz nei widzialam go dluzej i postanowilam sama sprobowac i ciage siedze i o tym mysle :p

Gość gosc122
nie mysl tylko idz do sauny, znajdz kogos aby cie dobrze przelecial to sie uspokoisz

Gość gość
Och dogodził, dlatego ja też czasem nagradzam go widokiem siebie pieszczącej się do utraty tchu i błagającej, żeby mnie wziął i zaspokoił. Co też robi. Pochopne wnioski. Orgazm u kobiet to bardziej skomplikowana sprawa niż jechanie na ręcznym heh Z mojego doświadczenia wynika, że większość mężczyzn średnio wie gdzie szukać łechtaczkę a jak nawet znajdą to nie wiedzą co z nią zbytnio zrobić - więc postanowiłam jej szukać sama, bo zaradna kobieta jestem. Znalazłam i dopieszczałam dopóki nie znalazł się ten, kto sprostał zadaniu. Proste? I ja też, nie zamienię orgazmu, który mną wstrząsa po pieszczotach jego języka, na masturbacje. Teraz z nie muszę. Twierdzę, że lepsza jest masturbacja niż brak satysfakcji. Przynajmniej masz dziewczyno libido co sie chwali.

Gość fi finkaa
he he dzieki ;) libido przyszlo ze wzmozona sila po odstawieniu tabletek podczas ktorych mialam uczucie ze wegetuje i jest ono monizej 0 teraz nadrabiam stracony czas :p

Gość gość
jesteś

Gość szukam66
o tak, znam to - też po odstawieniu tabletek byłam na mega głodzie erotycznym jakieś dwa miesiące :P Mogłam parę razy dziennie i wciąż mi było mało. Wspaniale wspominam ten okres, więc też go wykorzystuj miło, bo to niestety minie...

Gość fi finkaa
no nie mow ze minie?? bo akurat moj facet jest na wyezdzie do konca maja :/ ja chce zeby juz tak zostalo :p :p

Gość gość
Jeśli trzy razy dziennie to gdzie bo nie w łóżku opiszcie to zrobię z wami chociaż raz

Gość fi finkaa
ja raz rano w lozku, wieczorem w fotelu i pod prysznicem :p

Gość gość
W fotelu , mieszkasz sama

Gość gość
O czym myślisz gdy to robisz

Gość gość
Ja tylko na lezaco bo żeby dojść drazniac lechtaczke muszę silnie napiac i wyprostosowac nogi. Inaczej się nie uda. Nie wiem czy tak macie. Mało mobilne rozwiązanie.

Gość fi finkaa
ja na stojaco nnie moge pod prysznicem tez musze klekac :x moze kiedys na stojaco sie naucze :p tak mieszkam sama

Gość gość
Jestem facetem i też jestem, lubię sobie sam dogodzić :)

Gość Najszybszy w mieście
gdy przeczytałem temat "chyba jestem uzalezniona od.." i zobaczyłem że autorka podpisała się finka, miałem nadzieję że chodzi o Finlandię a tutaj takie rozczarowanie:(

Gość bebelinka
to uzaleznienie jest dla nas bardzo przyjemne - robimy to i basta

Gość gość
My faceci też !

Gość bebelinka
nie watpię, wszyscy to chyba robią

Gość fi finkaa
tak uzaleznienie od finlandii na forum erotycznym :p chyba kogos ponioslo :p znam kilka osob ktore tego nie robia ale sa one kobietami :p :p i dziewicami :p

Gość gość
Poczytajcie artykół "Nasza masturbacja" na sronie "JaIMojaPielegniarka" oni lubia to robic!!!!!!!!!!! xd

Gość gość
A moze ktoras jest chętna popisac na mailu?

Gość kropka kropka
mam meza w delegacji i na ta chwile tez jestem zdana tylko sama na siebie , ale moja szparka pamieta sex i masturbacja mi nie wystarcza !!!

Gość Gość codzienny
Jeśli masz, bądź ktoś inny ma ochotę o tym popisać (nie koniecznie kobieta i nie nie jestem homoseksualistą) to zapraszam na mojego maila: serafin.ek@wp.pl. Myślałem, że jestem jedyną osobą, której sprawia to czasami większą ochotę od seksu. Uwielbiam zatapiać się w swoich fantazjach.