Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fi finkaa

chyba jestem uzalezniona od

Polecane posty

Gość fi fanka
i znowu dzis wieczorem 3 razy za soba ehh nie da sie jzu bez tego zyc :p dobranoc

Gość hhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmj
ja uprawiam seks kilka razy dziennie z moim facetem a mimo to się masturbuję kilka razy w ciągu dnia a czasem pomiędzy jednym a drugim seksem kiedy on odpoczywa ja się pieszczę po prostu sama się doprowadzam do orgazmu, a z nim mam mało kiedy ale za to mln razy lepszy niż ten co mam sama ze sobą

Dla mnie masturbacja to wyłącznie dopełnienie seksu. Zawsze to robię, bez względu na częstotliwość odbywanych stosunków.

fi finkaa, a jak to robisz, te kilka razy dziennie, to o czym myślisz? O swoim facecie, o kimś innym, oglądasz jakieś filmy, zdjęcia, czy też koncentrujesz się tylko na swoim ciele i o niczym więcej nie myślisz? Ciekawi mnie to.

Gość fi finkaa
ha ha ha :p nie calkuje albo mysle o dwoim facecie albo ogladam filmiki :) ale amatorskie bo te ze znanych stron sa beznadziejnie wyrezyserowane ;)

Gość gość
Ja też podpieram się jakimś filmikiem. Często wybieram te starsze bo kobiety były naturalne. No i te amatorskie również.

Wiesz co, tak sobie myślę, że chyba jesteś uzależniona :) Uzależnienie od bodźców i uzależnienie od przyjemności. Ale swoją drogą niezły masz popęd...

Gość gość
fi finko, gdzie można znaleźć takie kobiety jak Ty :D?

Gość fi finkaa
he he he nie mam pojecia chodza sobie tu i tam ;-) czasem mam dzien ze nic a czasem nawet 5 razy dziennie :p bodzce moga byc rozne bo nic mnie nie nakreca jak moj wlasny facet ale bez tego i tak sobie radze ;) moj wyslal mi kilka zdjec a przy najblizszej wizycie chce zrobic filmik ;-)

Gość gość
A ile masz lat jeśli można? :D Haha no to mamy podobnie, jeden dzień bez, drugiego muszę 4-5 razy :/

Gość gość
Mam podobnie, ale jestem facetem. Nie ma kobiety to robię sobie kilka razy i mi się takie zabawy podobają. fi finka też patrzysz na zdjęcia facetów ?

Gość fi finkaa
na zdj facetow, na filmiki jak sie zabawiaja ze soba, mam 27 lat stara jestem ;)

Gość gość
Stara :) No masz ciekawe podejście. Ja jestem dużo starszy i mnie też tak samo kręci jak Ciebie. Podobasz mi się :)

Gość fi finkaa
ha ah dzieki ;-)

Gość gość
Teraz siedzę sam w domu i zaczynam się masować :) Pomóż mi moją pałkę zadowolić.

Gość fi finkaa
polecam filmiki ze zbiornika ;)

Gość gość
Tam chyba trzeba się logować. Często wchodzę na tubegalore :)

Gość fi finkaa
nie , nie tzreba czesc nawet duza jest bez logowania dostepna ;-) wiem bo sama nie mam tam konta oO tego nie znalam musze sprawdzic :) a ty ile masz lat?

Gość gość
dodaj dwadzieścia :) Tam masz wszystko zerknij. Daj znać jak coś ciekawego wynajdziesz.

Gość fi finkaa
ha ha ok :-) mpj mezczyzna obchodzi w tym roku 40 urodziny :-) dojrzali sa najlepsi ;)

Gość gość
Wiesz co jest grane :)

Gość alliera
A ja sie dopieszczam bo mnie moj maz nie zaspakaja :( . On nie lubi seksu oralnego wuec o minetkach moge zapomniec ( ja mu ciagne i on to uwielbia) piescic mnie palcami owszem potrafi ale szybko nudzi go ta czynnosc wiec ostaje sie z niczym :( a maz pobzyka szybko dochodzi i koniec